Scenic po vzigu trokira
-
beatbear123
Scenic po vzigu trokira
Pozdravljeni, prosim za pomoc glede mojega vozila Megane Scenic II, 1.5 dci, letnik 2004. Ko avto dlje casa stoji, na primer zjutraj, ko grem v sluzbo, ali popoldne, ko grem iz sluzbe, mi avto takoj po zagonu trokira, priblizno pol minute se cel avto trese, potem pa vse v redu in tudi med voznjo nic vec ne cuka. Prvo sem pomislil na šobe, ampak v tem primeru bi mi verjetno cukal tudi med voznjo. Akomulator je sicer slab, ampak to verjetno nima veze, saj avto vzge. Morda je kaksna svecka, ampak v tem primeru bi mi jo racunalnik verjetno pokazal, tako pa (renault tester) ne pokaze nobene napake. Ima morda kdo kaksno idejo, kaj bi lahko slo narobe?
Re: Scenic po vzigu trokira
Pozdravljeni
Lahko bi bila kakšna svečka zanič, kaj pa pravijo parametri delovanja motorja ( tester ) ??
Lep pozdrav
Lahko bi bila kakšna svečka zanič, kaj pa pravijo parametri delovanja motorja ( tester ) ??
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
-
beatbear123
Saj ravno to me bega, ker tester ne pokaze nobene napake. To pa pomeni, da ga moram peljati na servis, kjer mi bodo pregledali tisoc in eno stvar, porabili za diagnozo 4 ure, potem me pa olupili za 200€, da mi bodo sploh povedali, kaj je za popravit. Drugace imas pa prav, Fan, bom verjetno probal menjat svecke, potem bomo pa videli...
Pri ogrevalni ni vedno tako, da dela ali ne dela. Včasih lahko ogreva slabše od drugih in zato mešanica ni dovolj segreta posledično ima en cilinder slabše izgorevanje od drugih in od tu trokiranje. Ni nujno da je krivec svečka je pa ena izmed možnosti v tem primeru verjetno tudi "najcenejša"beatbear123 napisal/-a:Saj ravno to me bega, ker tester ne pokaze nobene napake. To pa pomeni, da ga moram peljati na servis, kjer mi bodo pregledali tisoc in eno stvar, porabili za diagnozo 4 ure, potem me pa olupili za 200€, da mi bodo sploh povedali, kaj je za popravit. Drugace imas pa prav, Fan, bom verjetno probal menjat svecke, potem bomo pa videli...
RenaultSport