kompresor
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Re: kompresor
Khm, khm, tud tko navalis ko prides h komu na obisk, ali reces dober dan jest sem ta pa ta, vozim to pa to, zanima me uno pa tretje, ne pa tko, ne morespospesek napisal/-a:alo folk .a bi mi vedu kdo povedat kako se obnesejo kompresorji oz. al kdo ve za koga ki ga je vgadil v clioja
- killah bee
- killah bee
Prodaj te stara jajca, pa si kupi drug avto, ki bo mel kompressor oz. turbopospesek napisal/-a:alo folk .a bi mi vedu kdo povedat kako se obnesejo kompresorji oz. al kdo ve za koga ki ga je vgadil v clioja
Se najlazje
lp Dejan
SpEkTr napisal/-a: Prodaj te stara jajca, pa si kupi drug avto, ki bo mel kompressor oz. turbo![]()
Se najlazje
zakaj pa bi ga naj prodal?
ce se je on tako odlocil potem ze ve kaj dela , poleg tega tak majhen avto (TEZA) z turbotom poscije marsikaterega dosti mocnejsega
RENAULT CLIO
No, sej je blo mal heca v tem...Pac folk bi rad tunal vse zivo, samo vcasih se res izkaze, daje pac naljazje prodat pa kupt pac mocnejsi avto..legionar napisal/-a:SpEkTr napisal/-a: Prodaj te stara jajca, pa si kupi drug avto, ki bo mel kompressor oz. turbo![]()
Se najlazje
zakaj pa bi ga naj prodal?svasta
![]()
ce se je on tako odlocil potem ze ve kaj dela , poleg tega tak majhen avto (TEZA) z turbotom poscije marsikaterega dosti mocnejsega
In kaj potem, ce ga nascije? Cesta ni dirkalisce..no razen, ce se takim nivo ega dvigne...to je pa druga pesem
lp Dejan