Megane II elektrika 3. zavorna luč

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
matejb

Megane II elektrika 3. zavorna luč

Odgovor Napisal/-a matejb »

Pozdravljeni,
Ali kdo ve iz glave, kje bi se lahko nahajal kak spoj električnega kabla 3. zavorne luči s kabli ostalih zavornih luči? Gre za Megane II karavan (2004).
Namreč stranski zavorni luči delata, pri tretji pa na konektorju ni elektrike. Lahko bi sicer razdiral kos po kos obloge in kablu sledil, vendar, če kdo ve, bi prosil, če mi lahko olajša delo...
Hvala,
lp matej
eden35

Re: Megane II elektrika 3. zavorna luč

Odgovor Napisal/-a eden35 »

Pozdravljeni,
pri mojem Meganu karavan so mi na vratih prtljažnika odpovedale vse komande za odpiranje teh vrat tako, da sem moral na koncu vrata odpret od znotraj.
Težave so v pregibu v gumi cevi med šasijo in vrati. Imel sem pretrgane 4 žice, vse črne barve in brez načrta je bilo nemogoče uganiti, katera je za kaj.
Naslednji bližnji konektor (dva) je pod voznikovim sedežem.
Lp
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

eden35 napisal/-a:Pozdravljeni,
pri mojem Meganu karavan so mi na vratih prtljažnika odpovedale vse komande za odpiranje teh vrat tako, da sem moral na koncu vrata odpret od znotraj.
Težave so v pregibu v gumi cevi med šasijo in vrati. Imel sem pretrgane 4 žice, vse črne barve in brez načrta je bilo nemogoče uganiti, katera je za kaj.
Naslednji bližnji konektor (dva) je pod voznikovim sedežem.
Lp
Bratu se je na identičnem vozilu identičnega letnika zgodilo isto. Na servisu so mu "poštukali" kable.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Uporabniški avatar
NaZgUL

Odgovor Napisal/-a NaZgUL »

In kje bi se dalo ta načrt dobit?

Lp
Odgovori