renault clio obratomer

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
clio_mk1

renault clio obratomer

Odgovor Napisal/-a clio_mk1 »

lepo pozdravljeni ;)
sicer si lastim cliota mk1 1.2 letnik 1998 in sicer tisto serijo s facelift lučmi
no od samega začetka imam željo po nekaj dodatkih in ko sem že začel se je začelo s problemi
kupil sem števec s obratomerjem od cliota mislim da je 1.4 vendar ko sem ga namontiral ne deluje obratomer imam samo 3 konektorje in mislim da mi manjka konektor za olje ter konektor za obratomer...
če bi mi lahko gdo povedal od kje naj podegnem kable za obratomer...
sem že pregledal forum in je veliko napisano vendar še vedno ne vem kam se ga priklopi mislim da sta 2 pina za konektor lp.
prosim za pomoč
clio_mk1

Re: renault clio obratomer

včeraj sem bil pri enem prijatelju s katerim sma študirala kako narediti da bo zadeva funkcionalna...
in sicer v notranjem konektorju od kompletne napeljave so potegnjeni vsi kabli pol v tankih konektorjih za števec pa manjkajo zato sva potegnila in zvezala manjkajoče kable...
menjala sva tudi računalnik pa še zadeva vseeno ne deluje...
od vseh kablov ki sva jih potegnila je začelo delovati samo števec temparature...
še vedno ne deluje števec olja ter obratomer...
nekaj sem bral po tem forumu da bi naj obratomer dobival signal iz conšpule pa tudi neke slike so
samo meni se zdi da ma moj signal iz induktivnega tipala ker tam ven gresta dva bela kabla
iz cinšpule pa samo rumeni modri beli ter še en
lp.
clio_mk1

no dajte a nišče ne ve...
ziher ste kaki mojstri ki se spoznate na te zadeve na forumu...
prosim za pomoč no...
lp.
Clio1

Odgovor Napisal/-a Clio1 »

Jaz imam tudi eno vprašanje kako na clio 1 1.2 energy motor priklopit obratomer vem da se veze iz vžigalne tuljave pa tudi najdo sem signal kje ga daje mislim kiri kabl samo pol nwm kak to vse skupaj priklopit na foromih si pisjejo pa vse doben pa nezna razločno napisat :)

HVALA ZA ODGOVOR :)
Odgovori