Prednji odbijač clio RS Letnik 2011

Vse ostale teme
Odgovori
asmartinsek

Prednji odbijač clio RS Letnik 2011

Odgovor Napisal/-a asmartinsek »

Pozdravljeni! Moje ime je Boštjan in imam avtokleparsko delavnico.Pred dvema mesecema sem sprejel v popravilo poškodovanega clia rs. Vozilo smo ocenili in popravilo je takoj steklo,prav tako tudi naročanje materiala. Ker je bilo materiala res veliko sem bil presenečen da je dokaj hitro prispel(naročil sem v Avtohiši Real). Tukaj pa nastopi težava. Med naročenim materialom ni bilo prednjega odbijača,pvc pod odbijačem,mreže v odbijaču.Sprva mi trgovci obljubljajo da je v Franciji in da pride v roku 10 dni.OK to se da počakati si mislim. Po desetih dneh omenjenih delov še vedno ni. Trgovec dobi informacijo da tega odbijača ni in da niti ni določen rok dobave. Obrnili smo se na Renault Slovenija,a odgovor je bil isti.Obup! Stranka je tako že dva meseca brez vozila in ima v uporabi mojega nadomestnega. Zato se obračam na vas če je že kdo slišal za podoben primer.Baje da francozi sploh ne odgovarjajo na maile ki jih pošiljajo iz Renault Slovenija. Ali mogoče kdo pozna koga ki bi znal ta problem rešiti,oz,ali kdo ve za koga ki bi prodal rabljen odbijač da lahko stranki vsaj za ta čas ko se čaka na novega vrnem vozilo. Hvala vsem za kakršne koli informacije L.P. Boštjan
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Re: Prednji odbijač clio RS Letnik 2011

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Tuki bi pa mogoče Gregi lahko priskoču na pomoč?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
asmartinsek

A maš kakšen njegov kontakt. Jest sm čist nov na forumu izključno samo zaradi tega primera!
Uporabniški avatar
skopusnik
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

Imaš na ZS
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

Mogoče je težava v tem, da na Renaultu občasno spreminjajo kataloške številke in politiko prodaje. Pred kratkim sem naročil odbijač za RS-a (sicer Megana) in obstajajo kataloške za "garnituro" in posamezno (odbijač, spodnja plastika, mrežica,..). Naročilo se je lahko tudi "garnituro", je tudi cena, ampak ni zaloge, tako da v mojem primeru je bilo potrebno naročiti "po delih". Mogoče je tukaj podobno ali obratno.
V mojem primeru je bilo naročilo oddano v torek, v petek pa so bili odbijač in ostali deli iz Francije pri prodajalcu.

Če slučajno Gregi ne bo mogel pomagati, sem jaz to kupoval na Renault servisu v Brezovici-LJ (http://www.plesko-cars.si/" onclick="window.open(this.href);return false; )

BTW Za vsak slučaj omenim, da je originalen (naknadno kupljen) odbijač (vsaj od RS-a) slabo pripravljen in se pogosto (lahko že med montažo) začne lupiti "špric kit", "plastik primer" oziroma karkoli je pač tisto sivo (do sedaj videl na odbijačih Twinga RS, Clia RS in Megana RS).
Pri odbijačih, ki pridejo na avtih iz tovarne, tega ni.

LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
asmartinsek

Kdo pa je Gregi? Oz kje ga lahko dobim. Kaj pomeni ZS?
zuzek

Odgovor Napisal/-a zuzek »

ZS je zasebno sporočilo. Če ti ga je skopusnik poslal, potem ti mora kazat zgoraj, da imaš 1 novo sporočilo.
Uporabniški avatar
skopusnik

Tako ja, na zasebno sporočilo sem ti poslal njegovo telefonsko :)
Uporabniški avatar
B-Stard
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a B-Stard »

Malo dvomim da peleš avto na original Renault servis popravljat pa nimajo kosa
Uporabniški avatar
skopusnik

Narobe si razumel. On ima avtokleparsko delavnico, dobil je v popravilo avto, šel na Renault servis naročit dele, in odbijača ne more dobit.
Odgovori