Predoprema za radio Megane II

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
Uporabniški avatar
tom2
Kraj: Novo mesto

Predoprema za radio Megane II

Odgovor Napisal/-a tom2 »

Naj mi kdo pove, kje so (ce sploh so) ,prikljucki za zvocnike v sprednjih oz. zadnjih vratih pri novem Meganu? Namrec, pri namescanju radia in zvocnikov v avto, nisem našel omenjenih konektorjev ki so ponavadi pritrjeni na oblogo vrat? Nekdo mi je rekel, da prikljucki sicer so, vendar da so pritrjeni nekje znotraj vrat, ter da je treba sneti celotno oblogo... :mad: :mad: Mislim, kateri norec francoski se je to spomnil in po kaksni logiki?!! Torej, ce ima kdo od vas podobne iskusnje namescanje audio opreme na novem Meganu, naj pove...
tom2
DognerDJ

Odgovor Napisal/-a DognerDJ »

Pri novem Meganu je muzika sploh problem ( predvsem v sprednjih vratih - problem je globina zvocnikov zaradi pomika sprednjih stekel). Da sem pa dobil napajalni kabel iz akumulatorja do kuferama pa sma s kolegom porabla 2 uri.
Uporabniški avatar
tom2

No, s samimi zvocniki nisem imel problema. Tudi konektorje sem nasel potem, sicer pritrjene drugje, kot bi morali biti. Me pa jezi sedaj druga stvar: namrec pri mojem paketu opreme (expression confort), je potrebno pri namestitvi zvocnikov v zadnja vrata, odstraniti oblogo. Mislim, to je tudi pogruntavscina... :evil:
tom2
DognerDJ

Pri novem Meganu je vse pogrutavscina :D
Uporabniški avatar
tom2

Da se razumeva, z avtom sem drugace zelo zadovoljen...
tom2
DognerDJ

S Cliotom sem bil bolj zadovoljen - zal . :(
Uporabniški avatar
tom2

Kaj te moti pri Meganu, ce ni skrivnost? Sicer to ne spada v to temo, pa vendar...
tom2
DognerDJ

Da nebom na dolgo nasteval ( Imam Megan II Coupe 1.5 dci 9000 prevozenih KM letnik jan 04 )

- natancnost izdelave / sprednji blatnik in vrata niso poravnana , blatnik strli ven za kaksen centimeter ( obrazlozitev: blatnik je plasticen !? )
- sredi lepega se mi je zlomil nosilec odpiralne rocke pri sovoznikovem predalu ( ni mozno popravit , cakam na novi predal )
- po 9000 km mi v avtu vse ruzi , cingla , sklopota ( moram it na servis , da mi zategnejo vse vijake :wink: )
- bojim se trenutka , ko bom moral menjat prednjo zarnico ( svetovali so mi , naj se kar oglasim na servisu )
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

a je zahtevn zarnco menjat? k sm se zadnc glih norca delu, kuko majo to glupo pr vw-mors pou masine skor narazn vzet da lh zarnco menjas. Js mam l00 -coupeja pa je zlo ajnfoh to storit
Slika
DognerDJ

Menjava zarnice (leve):

Zavrtis volan skrajno desno
Pod blatnikom je pokrov , ki ga odvijes
Na slepo isces zarnico , kable in to nekako odstranis
.....

Lahko pa odpremo novo temo "Kako menjati zarnico" in noter vpisujemo nase izkusnje :D

Zdaj pa res dovolj o tem , ta tema ne sodi sem ( Admin nas ze malo cudno gleda )
Uporabniški avatar
tom2

Ha, jaz sem za prvo menjavo sprednje leve zarnice potreboval pol ure, na koncu sem bil podrsan po roki in bil malo slabe volje. Drugic sem za vse potreboval pet minut, brez problema...
tom2
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

Bolj je vse novo, bolj je tudi komplicirano......jebesh ga! :wink:
Slika
Odgovori