Pozdravljeni.
Preden vsi napišete da je že dost tem o tej napaki prosim vseeno preberite.
že 10 dni gledam po raznih forumin in spletnih straneh in nikjer nisem najdel odgovora.
AVTO: Megane Coupe 1.9 dci 88 kW 120 KM 2003 letnik 200.000 prevoženih
cel avto trese nenormalno. avto trese ko je na mestu z stisnejno sklopko ali brez. mrzel ali topel. konstantno isti tresljaji. se te tresljaji tudi slišijo v kabino (oz motor se močneje sliši v kabino). pri avtu dela vse u piko samo kar trese. zvok motorja je normalne. tudi če klimo prižgem avto isto trese. avto mi je začelo tresti ko sem menjal nosilec zadnjega lonca. kupljen original na reno servisu. pa smo mislili da je guma trda samo smo tudi to pogledali pa ni problem v tem. uprašu na reno servisu pa pravo da ne vejo kva bi blo da bi mogu avto pusti samo bi že ob pregledu tako ceno nabil da me kr mine. avto ne cuka. treslaji nehajo čim dodam malenkost gasa. motor normalno trese kokr se pač za dizla spodobi in pa nikamor ne udarja ob kakšno cev ali kar koli
NA AVTU MENJANO OZ. PREGLEDANO
naftni filter menjan
vsi nosilci motorja menjani tudi glavni(vsi nosilci celi še enkrat pregledani)
vsi filtri menjani
olje menjano
tester tudi nič ne pokaže(zdej ne vem če bi lahko bile šobe ali bi to tester pokazal) ampak avto nič ne cuka
pregledali tudi celotni izpušni sistem pač če kšna cev od auspuha kam ob karasorijo udarja pa tudi nič
hvala za vaše odgovore in pomoč
Megane Coupe 1.9 dci avto trese
Re: Megane Coupe 1.9 dci avto trese
Zanimivo. Kaj pa, če nosilc ki si ga menjal snameš?
RenaultSport
Nosilci motorja so bili kdaj menjani?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Piše da so bili vsidrhouse napisal/-a:Nosilci motorja so bili kdaj menjani?
RenaultSport
SpregledalSpula napisal/-a:Piše da so bili vsidrhouse napisal/-a:Nosilci motorja so bili kdaj menjani?Čeprav tisti glavni pri jermenih se ponavadi "usede" dol.
Kaj pa vstrajnik?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Jaz sumim vse eno,da se ti nekje dotika auspuh.Ker, ko povečaš obrate pa izginejo.Vzemi dol auspuh takoj za turbino in boš videl potem.
Pozdravljeni. Oprostiste za tolk dolg odgovor.
sem zrihtal. ko se nosilec za avspuh(lonec) zamenjal je ta še precej trd in zato avto trese. sem dal vezico in bolj zategnil lonec in karoserijo skupaj in je avto nehal tresti. HVALA VSEM ZA POMOČ
sem zrihtal. ko se nosilec za avspuh(lonec) zamenjal je ta še precej trd in zato avto trese. sem dal vezico in bolj zategnil lonec in karoserijo skupaj in je avto nehal tresti. HVALA VSEM ZA POMOČ