Živjo! Imam sledeč problem. Zanima me zakaj pregori varovalka ventilatorja kabine pri Twingu ko dam na 2. stopnjo. U čem bi bil problem. Probal sem dat tud bolj močnejšo varovalko vendar je useeno pregorela.
Kaj bi lahko bilo narobe. Avto je kot sem že napisal Twingo 1.2 Pack l. 1995
Pregori varovalka
Re: Pregori varovalka
Lahko da je nekaj v stiku ko preklopis na 2. stopnjo.buček napisal/-a:Živjo! Imam sledeč problem. Zanima me zakaj pregori varovalka ventilatorja kabine pri Twingu ko dam na 2. stopnjo. U čem bi bil problem. Probal sem dat tud bolj močnejšo varovalko vendar je useeno pregorela.
Kaj bi lahko bilo narobe. Avto je kot sem že napisal Twingo 1.2 Pack l. 1995
RenaultSport
definitivno je neki pršlo v stik sam zdej je uprašanje kje.. a pri ventilatorju (pri motorčku ventilacije) ali pa pri stikalu za regulacijo.. Najbolš bi blo razdret pa pregledat pa stikalo premert..
Aja pa ne dajat močnejše varovalke, ker v najhujšm primeru lahko pride do požara..
Najbolš, da pelješ avtoelektričarju če nisi ravno vešč v štromariji in ti bo pogledal..
Aja pa ne dajat močnejše varovalke, ker v najhujšm primeru lahko pride do požara..
Najbolš, da pelješ avtoelektričarju če nisi ravno vešč v štromariji in ti bo pogledal..
Kako pa pridem do ventilatorja?
sledi režam zgorinm režam na haubi in bi mogu pridt do ventilatorja.. Drugač pa nevem kje je ampak nekje tam bi moral bit
Ko najdeš malo preglej konektor kater je priklučen če je kaj skurjen oz stopljen čene je problem pri stikalu..
Ko najdeš malo preglej konektor kater je priklučen če je kaj skurjen oz stopljen čene je problem pri stikalu..
Do ventilatorja boš lahko prišel tudi pri noga pri sovozniku tako iz strani 
RenaultSport