Distančniki megane III
Distančniki megane III
Ali ima kdo na meganu III distančnike? Rabil bi kako sliko za primerjavo še najlepše bi bilo od GTline karavan.
Scenic III 1.5 dCi, 110KM
Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
Re: Distančniki megane III
Sam sem premišljeval da bi dal na letne original felne gor distančnike 5mm. Pa sem si premislil. Jaz mam na zimskem kompletu et 42 se pravi da stojijo 6 mm bolj ven kot original. zadaj je še ok, spredaj pa ne zgleda glih fajn. plust tega opažam na istih cestah volan bolj vleče po kolesnicah.
v moji temi maš slike pa poglej in se odloči.
lp
v moji temi maš slike pa poglej in se odloči.
lp
- Aleš_Megane
- Kraj: Koper
Imam jaz. Sicer ni GTline je pa Bose Grandtour, če te še vedno zanima ti lahko pošljem kakšno slikico 
lahko mi pošlješ kako sliko na PMAleš_Megane napisal/-a:Imam jaz. Sicer ni GTline je pa Bose Grandtour, če te še vedno zanima ti lahko pošljem kakšno slikico
Scenic III 1.5 dCi, 110KM
JO kar tukaj prilepi da še jaz vidim. 
- Aleš_Megane
Bom, samo bom prej naredil še par slikic, ko bo sonček. 
- Aleš_Megane
niso slikice ko je sonček pa vseeno: http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 23&t=40517" onclick="window.open(this.href);return false;
Jst sm za svojega razmišljal o varijanti samo na zadnjih kolesih, nekaj sva z vulkanizerjem merila, ampak se še nisem odločil do konca. On mi je rekel da lahko dam 20mm komot, tako da, ... Če se kaj premakne, lepim slike.

- Aleš_Megane
jaz imam spredaj 1,5 cm in zadaj 2 cm in prav lepo stojijo gor. Zadaj izgleda prav lepo razširjen. 
ja jaz sem imel na meganu letnik 2003 zadaj 2cm in je blo hudo,na novem pa čakam na feltne in bom dal najbrž zadaj 1,6cm...ko dobim poročam
- Aleš_Megane
jaz sem imel tudi na Megane 2004 distančnike spredaj in zadaj ampak je bil tudi nižan. Zdej pa me je zamikalo da bi tudi tega nižal. A kdo ve mogoče kako zgleda nižan Megane III, še bolše če je Grandtour. 
dvihtelic čim prej pokaži slikice ko bo zrihtan
dvihtelic čim prej pokaži slikice ko bo zrihtan
jest sem mojega gt line spustu in ti povem da je kr lepo za pogledat,samo končni rezultat bo,ko pridejo felgice gor
absolutno pridejo slikce...
Ma jst svojega ne bi spuščal, ker mi je čisto zadosti trd, verjamem pa, da izgleda fenomenalno. Komaj čakam kakšne fotke...

Tudi jaz sem cvikal in se spraševal a bi al ne in potem sem ga spustil in mi ni žal niti malo.....fotke pridejo pa drug teden...v torek dobim felge
- Aleš_Megane
Meni je prav trdota največji problem, ker ne vem če ne bo potem res pretrd. Ker Megane III je že od začetka precej bolj trd od II. (po mojem mnenju je megane II nujno treba nižat) 
A mogoče kdo ve če je Gt-line kaj nižji od navadnega Megana ?
A mogoče kdo ve če je Gt-line kaj nižji od navadnega Megana ?