Jo!
Zanima me če se za laguno 2 dobi kaj spodobnega za ne prevelik denar. Pa ne mislim tistih jader imet na blatniku, bolj nekaj v stilu kot je original na scenicu - poširjen prag, da kamenje in blato ne nosi po vratih. Nisem bil do sedaj pozoren ali imajo lagune tudi kaj podobnega že v originalni izvedbi, na netu pa tudi nič ne najdem.
Hvala za informacije!
Zavesice za laguno 2
Zavesice za laguno 2
LP, Samojed
Re: Zavesice za laguno 2
ne ni nič takega kot ma scenic, daj si gor folijo nalepi
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Če ti po letu in še malo pride v poštev
Jaz jih imam in mislim da so original, lepo izpadejo, eno zadnjo sem enkrat že uspel odtrgati ko sem zapel za robnik, ampak je blo brez posledic...

Jaz jih imam in mislim da so original, lepo izpadejo, eno zadnjo sem enkrat že uspel odtrgati ko sem zapel za robnik, ampak je blo brez posledic...

Laguna 2009 4control 2.0Dci <- Laguna Initiale 2006 2.0DCi <- Laguna 2002 Privilege 1.9Dci
To sem mislil ja.
Sicer jih nimam, ker sem šel na servis povprašat in je cena za par cca 40 evrov, torej za spredaj in zdaj 80€. Čist preveč
.
Sicer jih nimam, ker sem šel na servis povprašat in je cena za par cca 40 evrov, torej za spredaj in zdaj 80€. Čist preveč
LP, Samojed
Se strinjam da je malo preveč za to plastiko
tudi jaz ne bi dal toliko zanje...
tudi jaz ne bi dal toliko zanje...
Laguna 2009 4control 2.0Dci <- Laguna Initiale 2006 2.0DCi <- Laguna 2002 Privilege 1.9Dci