Zdravo. Imam xenon kit h7r doma in me zanima ce ga lahko sam priklopim al morem poljat k avtoelektričarju. Ali je res možnost da lahko skurim računalnik od avta. Ima kdo izkušnje z tem xenon kitom na meganu 3. Najraje bi ga sam vgradi saj se samo priklopi na obstojece konektorje od zarnic h7. Pa zanima me ce računalnok javlja kaj napake
Hvala za odgovore
Xenon kit megane 3
Re: Xenon kit megane 3
Skurit nimaš kaj, priklopi se na obstoječe kable, rač ne javlja nobene napake.
Vprašanje je kako boš z modrimi opravil in boš mogoče nam drugim voznikom živce pil ker nimaš leče, je navadna parabola in se blešči ko sto mater ko se nasproti pelješ.
Nabavi raje ene boljše žarnice bolj bele pa je.
Moje mnenje.
lp
Vprašanje je kako boš z modrimi opravil in boš mogoče nam drugim voznikom živce pil ker nimaš leče, je navadna parabola in se blešči ko sto mater ko se nasproti pelješ.
Nabavi raje ene boljše žarnice bolj bele pa je.
Moje mnenje.
lp
Se strinjam z svojim predhodnikom. Če imaš leče še nekako gre ksenon kit pa tudi modri nekako ne polagajo toliko pozornosti nate, če pa boš zadevo montiral na navadne parabole za bo hitro preveč očitno da sveti kar tja v en dan, da ne omenjam blendanja naproti vozečih vozil.
Štrom for wife, UPS for life.
Glede na moje področje dela ti priporočam da si NE vgradiš xenon kita
)) bolš za tvojo denarnico
brabzel1 napisal/-a:Glede na moje področje dela ti priporočam da si NE vgradiš xenon kita)) bolš za tvojo denarnico
Hehehe si že mislim kaj delaš
Ne saj prav, tud sam včasih bemtim nad xenon kiti , sploh v teh romunskih kombijah mater ej. Prideš pred njega pa nič ne vidiš, ker se ti z vseh ogledal blešči ko noro.
lp
Evo sem si nabavo kit, zmontiro in na zacerku je delal. Zdaj pa nekak jeb.... Samo ene zarnica gori, kak se mi zazdi pa obedve. Sem nabavil tud rele pa se vesno enako. Kaj bi lahko blo? Slaba napetost alumulatorja pa ne vklopi obeh balasti. Nevem. Vsaka pomoč dobrodošla Gre pa za megane 3 09 letnik. Hvala
Kitajski šit. Po sej vrjetnosti ni nič druga narobe kot sam balast ali žarnica. Oziroma je že crknalo. Drugače pa če se ceniš daj nazaj original in pozabi na ta xenon za 50e.Type-R napisal/-a:Evo sem si nabavo kit, zmontiro in na zacerku je delal. Zdaj pa nekak jeb.... Samo ene zarnica gori, kak se mi zazdi pa obedve. Sem nabavil tud rele pa se vesno enako. Kaj bi lahko blo? Slaba napetost alumulatorja pa ne vklopi obeh balasti. Nevem. Vsaka pomoč dobrodošla Gre pa za megane 3 09 letnik. Hvala
Sem tudi sam imel to pa ti sam tole povem, na ovinku so mi obe luči ugasnile(crknale) sredi teme, si predstavljaš kak adrealin sem imel da sem zvozil ovinek, sreča da sem poznal cesto na pamet, pa še počasi nisem peljal. Daj original ali pa nič. Slej kot prej boš imel težave kot že sam opažaš da imaš.
Mojih 5 centov.