Zdravo,
Imam vprašanje, ki se je verjetno že pojavilo na foromu, vendar nisem zasledil vseh odgovorov na moja vprašanja. Luči za vzvratno vožnjo ob kontaktu gorijo čeprav ni v vzvratni prestavi. Torej zanima me kje lahko najdem stikalo za vzvratno vožnjo na Renault Megane generacije 1 1.6 bencinar ? Ali je stikalo vidno iz vrha ? Iz vrha sem našel nekaj kar bi lahko bilo podobno (konektor s tremi kabli). Ko sem ta konektor odklopil so luči za vzvratno vožnjo še kar gorele. Ali nisem odklopil pravega konektorja, ali je prav da so luči še kar gorele ?
Če ima kdo možnost poslikati stikalo in napisati kje točno se nahaja (vem da se nahaja na menjalniku in ne drugje) bi bilo žaželjeno.
Hvala
Stikalo vzvratne vožnje
Re: Stikalo vzvratne vožnje
Stikalo je tako, samo ni pa enako na vseh meganih...so različnih barv in tudi priklopi za konektor se razlikujejo.

Napiši še tip motorja iz prometnega dovoljenja, tip vozila iz VIN-a(BA+številko), letnik...

Napiši še tip motorja iz prometnega dovoljenja, tip vozila iz VIN-a(BA+številko), letnik...
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
Čao
Mene pa zanima ali kdo ve, če tole stikalo paše na mojega scenica II 1,5 dci 106KM:
http://www.herkules.si/index.php?productID=28174" onclick="window.open(this.href);return false;
Prosim za potrditev, saj mehankar ni bil ravno prepričan. Pravi, da morda za moj motor paše edino original od renaulta (da še ni kopije).
LP
Mene pa zanima ali kdo ve, če tole stikalo paše na mojega scenica II 1,5 dci 106KM:
http://www.herkules.si/index.php?productID=28174" onclick="window.open(this.href);return false;
Prosim za potrditev, saj mehankar ni bil ravno prepričan. Pravi, da morda za moj motor paše edino original od renaulta (da še ni kopije).
LP
Kopija je že za tvoj avto, mislim da bi mogla bit, tale kjer si dal link pa ne paše. Tudi cena tega pri Herkulesu je kar previsoka.
l.p
l.p
Kako previsoka, če je original menda 30€. To je več kot polovico manj od originala.
Sicer je to super, ampak kje bi dobil ta ponaredek?
Hvala
Sicer je to super, ampak kje bi dobil ta ponaredek?
Hvala