Renault Magnum

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
Truckdriver \8/
Kraj: Grosuplje

Renault Magnum

Odgovor Napisal/-a Truckdriver \8/ »

Da predstavim malo Renault Magnum :D Liniski motor dxi 480 konjev turbodiesel 6 cilindrov, avtomatik :)
Ima veliko prostora v kabini in je zelo lušen za vozit tako kot clio :)
Evo par slikc :)
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Ter še en filmček :)
http://www.youtube.com/watch?v=3XPIcjMC ... ature=plcp" onclick="window.open(this.href);return false;
Prijaznost, strpnost in brzina na cesti moja so vrlina :)
Uporabniški avatar
sinko

Re: Renault Magnum

Odgovor Napisal/-a sinko »

hjoj je lep, to je med magnum je takoimenova Laguna :), oni tamali premium če se ne motim pa je Twingo :). Vožnja z magnumom je ko da si v nebesih, edina jeba je ko to vse skup crkne pol pa si ko na klocnih, tako da jaz še vedno prisegam na volvo FH13 460. Čigav motor ma ta tanovi? Pa armaturka mi deluje nekako pusto na prvi pogled in plastik fantastik al je to space varijanta? A to ti voziš?
O je pogledal filmček, se mi armaturka že bolj dopade, mater ta tanovi ma tempomat isto ko osebni avto. Kaj ti tanovi nimajo več retarderja al še vedno, pozabil strokovno besedo kako se reče tej novi bremzi. Dobro ma tudi to z zavesami, pri volvotu je to qr*c ki niso ravne linije pa še so vedno zavese ko v bajti. A sovoznikov sedež je tudi na zrak al je ročna mehanika? V glavnem lep je, bi kar zapeljal malo ta traktor
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
Truckdriver \8/

Jest pa drugače prisegam na SCANIO :D Ne jest še ne vozim zdele še delam izpit za C+E ;) Retarder majo ja pod volanom je ročka za potegnit lahko pa imaš uklopljeno avtomatsko tako ,da ko pritisneš zavoro se še retarder užge, sovoznikov sedež ni na zrak saj ni potrebe , ker pri nas je v kamionu samo po en šofer. Motor je pa kao od Volvota samo dvomim. Drugače je Renault med tovornjaki bol na zadnjem mestu med kvaliteto, potemtakem je tudi cena toliko manjša od drugih. Nov je dokaj drag rabljen pa ni nič vreden. Drugače smo imeli do sedaj tudi 3 premiume dva smo prodal oz. skor šenkal enga pa razbil - http://www.youtube.com/watch?v=TSv9Ynhq ... ature=plcp" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
NOR'C

Odgovor Napisal/-a NOR'C »

ja fak...kaj se je pa s tisto drugo scanio pocelo :shock:
Uporabniški avatar
Truckdriver \8/

Njbrš misliš s premiumom ?
Iz scanio je verižno nabasal v koloni, iz premiumom je pa ponoči enmu italjanu 90km/h v rit prletu k je un lih spelu iz sosa, pol se je pa še en prevrnu in potem smo tisto rumeno prkolco popravlio do letos k je majstr spet kipnu :(
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

dobr so eni sesuti :O kaj pa je veliko krat sploh vzrok za nesreče? odpovedana mehanika?
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Uporabniški avatar
Truckdriver \8/

Da ne bomo lih o nesrečah govoril, so tuki slikce bivših Premiumov :)
Letnik 2004
Slika
Slika
Letnik 2007
Slika
In letnik 2008 takšen je bil pred nesrečo.
Slika
Slika
Slika
In še tanovi dve mašinci :)
Slika
Uporabniški avatar
Truckdriver \8/

jurko napisal/-a:dobr so eni sesuti :O kaj pa je veliko krat sploh vzrok za nesreče? odpovedana mehanika?
Ne povsod je bil kriv šofer, sekunda nepazljivosti pa si pod cesto.
Odgovori