kot prvo bi vam rad samo omenil, da sem novi član foruma in je to posledično tudi moj prvi post. Pa bom kar začel:
Pri hiši smo imeli Cliota 97 letnik, ki je bil prodan, in v petek je v hišo prišel omenjeni Clio II 1.2 16V modre barve z dynamique opremo. Kupljen je bil od 1. lastnice, 130 000 prevoženih, 02' letnik, dokaj lepo ohranjen in ceni primeren avto. Po slabi uri vožnje, pa je bilo veselja konec. Utripati mi je začela lučka, ki se nahaja desno spodaj pri števcu, v knjigi piše da je okvara v izpušnem sistemu. Avto je zelo počasi pospeševal, zelo je "tresel", zvok avtomobila pa je bil zelo čudaški.

Kaj naredim? Z očetom odideva h mehaniku, in ugotovimo da je šla (upam da bom prav povedal) druga šoba,od štirih. Cena: cca 200€
No, pa recimo da je to zanemarljiv strošek, če omenim, da sem dolgo sanjal o tem avtu. Poleg tega pa je mehanik dejal, da je clio v brezhibnem stanju, le da je treba odpraviti to napako s šobami. Jutri bo verjetno že fertik!
Nekaj slik:

Sedaj pa se obračam na vas, dragi moji forumaši, v planu imam naslednje stvari, ki se bodo počasi, vendar s srcem ustvarjale na mojem jeklenem konjičku.
Seznam želja je naslednji:
- ALU platišča ( predlogi, kje kupiti, kakšne kupiti, itd.)
- Temnitev stekel ( predlogi, vaše izkušnje, sem pa iz okolice Ljubljane)
- S folijo imitacije karbona mislim v notranjosti prelimati nekatere detajle ( kje kupiti folijo)
- Razmišljam, da bi plastike pobarval v barvo avta, sem v dilemi, mogoče jih pustim take kot so.
Na forumu nisem zasledil teme oziroma kotička, namenjenega prodaji raznih delov, itd. Veliko bolj bi bil vesel, če bi kupil ALU platišča od kakšnega od vas, itd. Če obstaja taka tema, bi prosil za link.
In še naslednje malenkosti:
- Spolirati sprednje luči ( kako, katera sredstva uporabiti)
- Očistiti notranjost motorja(katero čistilo, kako?)
V photoshopu sem se malce poigral, in naredil amatersko sliko, kako bi lahko Clio izgledal

(slika je narejena iz dolgčasa, ne kritizirajte prosim
To so sedajšnje želje, seveda pa bo v prihodnosti, če nas nebo seveda recesija "zje*ala" moj Clio dobil pragove, mogoče RS odbijač, distančnike,...
Če imate morda vi kakšne svoje predloge, bi vas zelo lepo prosil da mi priskočite v pomoč.
Vem da sem zahteven, vendar vam bom za pomoč in predloge izjemno hvaležen.