dnevne luči laguna coupe
dnevne luči laguna coupe
pozdravljeni
imam laguno coupe pa nimam aktiviranih dnevnih luči.
je to možno kako doma narediti s kakšno preprosto foro, ali je nujen priklop na tester in seveda dodatni stroški?
hvala
imam laguno coupe pa nimam aktiviranih dnevnih luči.
je to možno kako doma narediti s kakšno preprosto foro, ali je nujen priklop na tester in seveda dodatni stroški?
hvala
Re: dnevne luči laguna coupe
tester. stroški so pa tako eni pravijo da so skasiral tisto delo, enim so pa naredil zastonj.
lp
lp
Jup, odvisno kaj se dogaja z avtom na servisu.
Če greš samo za to tja in nikogar ne poznaš, greš po rednem postopku 20 minut dela.
Sicer je pa lahk tut zastonj, če plačaš kej druzga.
Če greš samo za to tja in nikogar ne poznaš, greš po rednem postopku 20 minut dela.
Sicer je pa lahk tut zastonj, če plačaš kej druzga.
Laguna Coupe GT dci 180
škrt nisem 
tako če kdo pozna koga da to uredi rade volje dam za kosilo
tako če kdo pozna koga da to uredi rade volje dam za kosilo
na naši laguni coupe tut želimo naštimat dnevne luči pa lokalni serviser pravi da ni tako enostavno, da je treba spremeniti komplet komande računalnika in če se naredi napaka gre cel računalnik v franže, bo treba še kje drugje vprašat
Ja, očitno noče tega nardit.
Pojdi drugam, stvar ni noben resen problem.
Pojdi drugam, stvar ni noben resen problem.
Laguna Coupe GT dci 180
renault vovk trebnje..brez problema...
pustiš avto tam..greš na en sprehod ,prideš in že dela vse kot mora biti
jaz sem edino še zamenjal navadne žanice z visoko svetlečimi led ker me je motila tista rumena svetloba...super zaključek
pustiš avto tam..greš na en sprehod ,prideš in že dela vse kot mora biti
jaz sem edino še zamenjal navadne žanice z visoko svetlečimi led ker me je motila tista rumena svetloba...super zaključek
Katere si pa vzel? Sam razmišljam o podobnem scenariju...jaz sem edino še zamenjal navadne žanice z visoko svetlečimi led ker me je motila tista rumena svetloba...super zaključek
Laguna Coupe GT
Tudi mene zanima kere žarnice dajete noter da se kaj vidi ob soncu? ker sem sporbal 5 varjant pa vse vseti za pm.
Prosil bi za link kere si kupil.
lp
Prosil bi za link kere si kupil.
lp
http://www.ebay.co.uk/itm/1156-Ba15s-38 ... 4ab759ccd6" onclick="window.open(this.href);return false;
malo dražje je, ampka se vidi podnevi super..
Nevem, če si že porihtal glede dnevnih luči. Mi smo dali aktivirat dnevne na laguni coupe na petovia avto na Ptuju. Dela tak kot treba že več kot dve leti. Tak, da če je kdo iz teh koncev tam garantirano znajo to zrihtat. Če pa bi kje drugje glede tega na servisu mutili, tak kot zgoraj navedeno za probleme naj pogleda serviser v bazo rešitev renault servis mreže po evropi, natančen opis, kako se to opravi je naredil serviser renaulta iz pooblaščenega serviserja na češkem. Če pa niso pripravljeni do tega pa je v Sloveniji dosti drugih Renault servisov. Za več info sem tudi na voljo na pod pm. LP
Hm, ne vem kdo ima prav, a za mojo laguno mi dialogys svetuje tele rešitve - ali prek računalnika ali pa z briko. Pripenjam sliko iz dialogysa.
LP, Samojed
pero RS napisal/-a:http://www.ebay.co.uk/itm/1156-Ba15s-38 ... 4ab759ccd6
a bo kdo tole naročil?
Jaz sem že, vendar še čakam... kam naj bi šle tele preko ebaya - namesto dnevnih al kako? 
naročil si pa neveš kam grejo
ja namesto navadnih žarnic v dnevnih lučeh.
Ko dobiš montiraj pa poslikaj ob soncu!
Ker nočem še enkrat vztran vrčt denarja za nekaj kar ni to to.
lp
Ko dobiš montiraj pa poslikaj ob soncu!
Ker nočem še enkrat vztran vrčt denarja za nekaj kar ni to to.
lp