Pranje luči

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Edoedo

Pranje luči

Odgovor Napisal/-a Edoedo »

Pozdravljeni,

na laguni 2 faza 1 mi nedela pranje žarometov. Ko pritisnem pranje šipe se za 2 sekunde zasliši tudi motorček v desni luči, vendar pa vode ni od nikjer. Kot da je nekaj zamašeno alo pa je sneta cev. Vendar kaplja ispod odbijača nič.

Ali je za pranje luči ista posoda kot za šipe? in pa kje je tista cev oz motorček za pranje luči. Jst ga ne najdem nikjer? Morda pa kakšna druga napaka?
Skrbi me ker znajo jebat na tehičnem neda pa se mi devat 10€ 20€ zaradi tega ker nedela pranje.

LP
Uporabniški avatar
sinko

Re: Pranje luči

Odgovor Napisal/-a sinko »

posoda je za vse ena, cev ti pa gre po odbijaču po spodnjem delu tam ko je ona mrežica not nabita, malo se vleži na tla odstrani zaščito pa poglej, smet bi bolj težko prišla tam not, razen čem ša posodo odprto
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
Edoedo

Re: Pranje luči

Odgovor Napisal/-a Edoedo »

se bom ulegu, ampak se je lih uscal tko da nebo nč haha =) .. pa še meglenka je crknla tko da 2 muhi na 1 mah =)

Zanimivo pa je to .. tudi če držiš tisto ročko za pranje dolgo časa se motorček za pranje ksenona sliši samo 1 do 2 sec maximum. JSt mislm da bi se mogu mal več časa.. Ker tudi pri pranju šip včasih če se šipe niso dolgo časa prale ene 2 secunde melje v prazno pol pa začne špricat. Tuki pa samo naredi (bzzz) in mogoče voda nima časa da pošprica?
Odgovori