Varnostni pas in piskanje
Varnostni pas in piskanje
Zanima me če se da kak izklopit, preko testerja ali kako drugače, to nadležno piskanje če nisi pripasan
Ker recimo ko pridem na parking se že odpasam in pol mi piska tist čas. Kdo kej ve? Aja gre se pa za Megana II ph1 2004 letnik
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux 
Re: Varnostni pas in piskanje
Jaz sem pri cliotu z imbus ključem "razšraufal" del v katerega se vstavi varnostni pas.
Notri je kontakt ki sem ga sklenil (tako,da je zgledalo kot da sem pripasan). Zadeva se je
obnesla in nič več ni bilo nadležnega piskanja
Notri je kontakt ki sem ga sklenil (tako,da je zgledalo kot da sem pripasan). Zadeva se je
obnesla in nič več ni bilo nadležnega piskanja
- bostjan.ambrozic
- Kraj: Gorenjska
Lahko pa pogledaš kam gredo kabli iz dela kamor se vtakne varnostni pas in pogledaš, če je mogoče kje kakšen konektor pod sedežem in tam skleneš kontakte.
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
Tako "hekanje" za sabo potegne to, da potem SRS sistem misli da je sedež "zaseden" in brez milosti ob situaciji proži airbage in zategovalnike...bostjan.ambrozic napisal/-a:Lahko pa pogledaš kam gredo kabli iz dela kamor se vtakne varnostni pas in pogledaš, če je mogoče kje kakšen konektor pod sedežem in tam skleneš kontakte.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
- bostjan.ambrozic
- Kraj: Gorenjska
Sej bo sklenil samo kontakte za nepripet varnostni pas, sicer pa bo itak zmeraj sedel na sedežu, ne vem v čem je to problem.
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
Se da, vendar je "proti" varnostnim pravilom in ti tega na renaultu ne bodo naredli!vran22 napisal/-a:Zanima me če se da kak izklopit, preko testerja ali kako drugače, to nadležno piskanje če nisi pripasanKer recimo ko pridem na parking se že odpasam in pol mi piska tist čas. Kdo kej ve? Aja gre se pa za Megana II ph1 2004 letnik
Hvala vsem za odgovore. Je pa res da me ne mika neki fizično odklaplat ali skupi žičke devat:) Sm mislu sam če bi se dalo preko testerja izklopit tisti zvok.
Smiley -> ja verjamem da mi nebi hotl tega nardit na renoju
Pa dobr bomo pa pustil tak ko je 
Smiley -> ja verjamem da mi nebi hotl tega nardit na renoju
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux