Varnostni pas in piskanje

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
vran22
Kraj: Prebold

Varnostni pas in piskanje

Odgovor Napisal/-a vran22 »

Zanima me če se da kak izklopit, preko testerja ali kako drugače, to nadležno piskanje če nisi pripasan :D Ker recimo ko pridem na parking se že odpasam in pol mi piska tist čas. Kdo kej ve? Aja gre se pa za Megana II ph1 2004 letnik
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux :)
Uporabniški avatar
frenkii
Kraj: celje

Re: Varnostni pas in piskanje

Odgovor Napisal/-a frenkii »

Jaz sem pri cliotu z imbus ključem "razšraufal" del v katerega se vstavi varnostni pas.
Notri je kontakt ki sem ga sklenil (tako,da je zgledalo kot da sem pripasan). Zadeva se je
obnesla in nič več ni bilo nadležnega piskanja
Uporabniški avatar
bostjan.ambrozic
Kraj: Gorenjska

Odgovor Napisal/-a bostjan.ambrozic »

Lahko pa pogledaš kam gredo kabli iz dela kamor se vtakne varnostni pas in pogledaš, če je mogoče kje kakšen konektor pod sedežem in tam skleneš kontakte.
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

bostjan.ambrozic napisal/-a:Lahko pa pogledaš kam gredo kabli iz dela kamor se vtakne varnostni pas in pogledaš, če je mogoče kje kakšen konektor pod sedežem in tam skleneš kontakte.
Tako "hekanje" za sabo potegne to, da potem SRS sistem misli da je sedež "zaseden" in brez milosti ob situaciji proži airbage in zategovalnike...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Uporabniški avatar
bostjan.ambrozic
Kraj: Gorenjska

Odgovor Napisal/-a bostjan.ambrozic »

Sej bo sklenil samo kontakte za nepripet varnostni pas, sicer pa bo itak zmeraj sedel na sedežu, ne vem v čem je to problem.
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
Uporabniški avatar
smiley
Kraj: Koroška

Odgovor Napisal/-a smiley »

vran22 napisal/-a:Zanima me če se da kak izklopit, preko testerja ali kako drugače, to nadležno piskanje če nisi pripasan :D Ker recimo ko pridem na parking se že odpasam in pol mi piska tist čas. Kdo kej ve? Aja gre se pa za Megana II ph1 2004 letnik
Se da, vendar je "proti" varnostnim pravilom in ti tega na renaultu ne bodo naredli! :roll:
Uporabniški avatar
vran22
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a vran22 »

Hvala vsem za odgovore. Je pa res da me ne mika neki fizično odklaplat ali skupi žičke devat:) Sm mislu sam če bi se dalo preko testerja izklopit tisti zvok.

Smiley -> ja verjamem da mi nebi hotl tega nardit na renoju :D Pa dobr bomo pa pustil tak ko je :x
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux :)
Odgovori