Prvi servis Renault Megane letnik 2010
Re: Prvi servis Renault Megane letnik 2010
Na internetu si naroči olje za svoj avto in ga nesi na servis, boš že s tem nekaj prihranila. Drugače je pa to res drago. Pri nas na Gorenjskem (Preša) prideš s svojim oljem z dizlom za 150€ skos. Povprašaj še na kakšnem drugem servisu. Kje si to spraševala?
Jaz sem prišel sicer na modusu z njihovim oljem za 145EUR čez. Pa je bil menjan še kabinski filter (dodatno), drugače pa redni servis po enem letu (in 17000 km)Cefizelj napisal/-a:Na internetu si naroči olje za svoj avto in ga nesi na servis, boš že s tem nekaj prihranila. Drugače je pa to res drago. Pri nas na Gorenjskem (Preša) prideš s svojim oljem z dizlom za 150€ skos. Povprašaj še na kakšnem drugem servisu. Kje si to spraševala?
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Mislim da bo tole najboljša ideja. Malo povprašaj še naokoli po servisih pa boš vidla koliko se cene razlikujejo. Pa če se ti da, lahko približke tudi tukaj objaviš.skyliner79 napisal/-a:Spraševala sem v Ajdovščini, Novi Gorici, Šempetru pri Gorici, Tolminu, Kopru.
Mislim, meni se res to zdi malo pretirana cena...raje peljem kam drugam v Slovenijo, dam za bencin 30 € in imam zraven še en izlet....
Kater servis?robertp napisal/-a:Jaz sem prišel sicer na modusu z njihovim oljem za 145EUR čez. Pa je bil menjan še kabinski filter (dodatno), drugače pa redni servis po enem letu (in 17000 km)Cefizelj napisal/-a:Na internetu si naroči olje za svoj avto in ga nesi na servis, boš že s tem nekaj prihranila. Drugače je pa to res drago. Pri nas na Gorenjskem (Preša) prideš s svojim oljem z dizlom za 150€ skos. Povprašaj še na kakšnem drugem servisu. Kje si to spraševala?
Sej ne vem kaj je v ceno všteto sam vem da k smo mi kupli tega Megana pa je mtka na začetku skos hodila na Servise v avtohišo kjer smo ga kupli novega, pa so skor vsakič hotli delat veliki servis. No po dveh letih se je tut ona odločila da bo drugam peljala.
Tko kt so predlagal; če kupiš sama stvari (olje, filtre,...) lahko prideš (veliko) ceneje skozi.
Tko kt so predlagal; če kupiš sama stvari (olje, filtre,...) lahko prideš (veliko) ceneje skozi.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Osebno lahko priporočam Preša (Cerklje na Gorenjskem) in pa Remont (zdej po novem Real, Kranj - prijaznost ni njihova odlika, ampak s ceno in storitvijo pa nikol težav + ne komplicirajo z lastnim oljem). Odsvetujem pa ASP Lesce. Za lublanski konc bojo pa fantje povedal.
Js sm dekletinega megana lani pelal k Žgajnerju pri rogaški slatini. Original Renault servis, ponudijo oz imajo odprto tudi opcijo cenejših rezervnih delov, tako, da smo vse skupaj zrihtali za 150EUR. Če se vam ni problem peljati do tja, se lahko ta čas oglasite v Termah Rogaška Slatina (5min s taxijem oddaljeno od servisa)
Internetna stran servisa
Internetna stran servisa
JAz sem za mojega pri 17000 km no malo čez prvi servis plačal 151€ z menjanim oljem, filtrom in kabinskim filtrom, pregledal ga je z testerjem in to je to. Vse je bilo pri njih kupljeno.
lp
lp
V Murski Soboti (agroservis) , pa še zraven sem bil tak da sem videl kaj je delal.
JUtri pa grem zjutraj ob 8 ker mi nekaj prosti tek zeza ko je motor ogret pa bomo videli če je loputa kriva.
JUtri pa grem zjutraj ob 8 ker mi nekaj prosti tek zeza ko je motor ogret pa bomo videli če je loputa kriva.
- domzikales
- Kraj: Velenje
Kako je pa kaj cenovno avtocenter Krašna v Škocjanu in pa kakšna je kvaliteta(Dolenjska)?
Kar te ne uniči, te okrepi!
Pozdravljeni
Hmmmmmmm...............
Menim, da za 4.2L motornega olja, čistilci + 1 ura dela..................... strošek servisa naj ne bi presegal 120,00 evrov. Tisti priklop na tester............ pa res ni omembe vreden, da je na kraju strošek servisa tako zasoljen.
Lep pozdrav
Hmmmmmmm...............
Menim, da za 4.2L motornega olja, čistilci + 1 ura dela..................... strošek servisa naj ne bi presegal 120,00 evrov. Tisti priklop na tester............ pa res ni omembe vreden, da je na kraju strošek servisa tako zasoljen.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
meni je delal uro pa pol, ker se je dobesedno skoraj pol ure zajebaval da je menjal kabinski filter. je potrebno cel predal pri sovozniku demontirat da pride zraven in ga lahko izvleče.
Saj potem je cena nekje tu tu.
Olja mi je pa vlil skoraj 5 l not, na palčki je na max.
Samo poglej če pa greš samo tak brez servisa tja da ti ga naj na tester da pa že plačaš.
MI je pa zanimivo da so cene tako različne.
Saj potem je cena nekje tu tu.
Olja mi je pa vlil skoraj 5 l not, na palčki je na max.
Samo poglej če pa greš samo tak brez servisa tja da ti ga naj na tester da pa že plačaš.
MI je pa zanimivo da so cene tako različne.
Pozdravljeni
Ja, cene so od delavnice do delavnice različne, kakor tudi urne postavke..................pa vendar ne bi smelo biti takšno odstopanje.
No ja, konkurenca je na kraju dobra za potrošnika.
Lep pozdrav
Ja, cene so od delavnice do delavnice različne, kakor tudi urne postavke..................pa vendar ne bi smelo biti takšno odstopanje.
No ja, konkurenca je na kraju dobra za potrošnika.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
Preša CerkljeCefizelj napisal/-a:Mislim da bo tole najboljša ideja. Malo povprašaj še naokoli po servisih pa boš vidla koliko se cene razlikujejo. Pa če se ti da, lahko približke tudi tukaj objaviš.skyliner79 napisal/-a:Spraševala sem v Ajdovščini, Novi Gorici, Šempetru pri Gorici, Tolminu, Kopru.
Mislim, meni se res to zdi malo pretirana cena...raje peljem kam drugam v Slovenijo, dam za bencin 30 € in imam zraven še en izlet....
Kater servis?robertp napisal/-a:Jaz sem prišel sicer na modusu z njihovim oljem za 145EUR čez. Pa je bil menjan še kabinski filter (dodatno), drugače pa redni servis po enem letu (in 17000 km)Cefizelj napisal/-a:Na internetu si naroči olje za svoj avto in ga nesi na servis, boš že s tem nekaj prihranila. Drugače je pa to res drago. Pri nas na Gorenjskem (Preša) prideš s svojim oljem z dizlom za 150€ skos. Povprašaj še na kakšnem drugem servisu. Kje si to spraševala?
Danes bil na servisu......olje,oljni filter,filter kabine,tester,pregled vozila 138eur.prvi servis sem delal na 2000km olje oljni filter 77eur........
Ce mi recejo vec kot 150eur za normalen servis jim samo reci hvala lepa...mam pa isto twinga 1.6 16v.sej ubistvu je podoben motor
Vovk-trebnje
Ce mi recejo vec kot 150eur za normalen servis jim samo reci hvala lepa...mam pa isto twinga 1.6 16v.sej ubistvu je podoben motor
Vovk-trebnje
Kje pa ti spiš, da si tako pameten?Shooter napisal/-a:Danes bil na servisu......olje,oljni filter,filter kabine,tester,pregled vozila 138eur.prvi servis sem delal na 2000km olje oljni filter 77eur........
Vovk-trebnje
Prvi servis za Modus 1.2 16V (1 leto oz. 17000 km) je bil 145 EUR:
Olje, oljni filter, tesnilo čepa, zračni filter, kabinski filter, pregled.
Edino cene pri olju ti lahko variira. Cena servisnega pregleda je pavšal, material tudi. Tako da pri prvem servisu si prišel skoz i v bistvu dragoi (ker so ti menjali samo olje), tu pa so definitivno pregledali cel avto. Pa ne govort da ga niso... Sem prevečkrat ocenjeval servise, tako da vem kaj in kako...