Slick, Semislick gume 18" in 19"

Modifikacije vozil
Odgovori
Uporabniški avatar
StealthRS

Slick, Semislick gume 18" in 19"

Odgovor Napisal/-a StealthRS »

Živjo fanstje.

Rad bi dobil čim več podatkov glede semislick (za vsak dan - DOT) in slick gum (za na igrišče), slednje lahko tudi za rent.

Ni problema, da take gume nebi obstajale, mal je problem samo z dimenzijami. Rabim predvsem 19. Federalke in R888 ne vem če obstajajo, R1R tud ne vem, ampak mislim da nobena. Michelink nočem, ker so prevelik strošek (visoka cena+plitek profil).
Pirelli P Zero Corsa zgleda ok, ampak spet cenovno ni najbolj prijazna... Kdo bi tako gumo lahko ugodno dobil v Sloveniji?
No, bomo že kej ugotovl, ne da se mi naprej naštevat :)

Hvala za vsako informacijo.

(P.S. sori moderatorju, če sm dal v naroben kotiček, med "kupim" mi ta tema nekako ne spada...)
Uporabniški avatar
Symon

Re: Slick, Semislick gume 18" in 19"

Odgovor Napisal/-a Symon »

Bridgestone RE050? Niso semi slick po profilu ampak po trdoti imajo isti treadwear kot RS-R, R1R in podobne, torej 140, sem bil res presenečen. Za Federalke RS-R vprašaš v (ajej, spet bom omenu neki kar ne maram) A3M ali našem sponzorju Schiku, za Toyo R1R pri Španu. Za Bridgestone re050 pa vem, da jih zrihta Vulpra v Trzinu kar za dosti ugoden denar (če upoštevamo, da gre itak za drago gumo).
Michelinke PS Cup so baje top shit, če jih dajejo fantje na M3 CSL, Porsche GT3 in se furajo po Slovakiaringu pa se še domov peljejo če je treba. :)
Za Pirełi se mi ne sanja kje in kdo jih ima, nikoli gledal. :oops:

To je mojih nekaj idej in predlogov
Uporabniški avatar
Aleen
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Aleen »

Jest vem da r888 se dobijo v 19" ... lansko leto jih je imel en na Grobniku z rs250 :wink:
RENAULT Sport
Slika
Uporabniški avatar
StealthRS

Sm vidu ja, v Ameriki jih dobiš brez problema. Bom Damjanu najedal mal :)

@symon - problem teh gum ala 5p, RE050, F1 (UHPerformance summer) je v tem, da se zelo hitro pregrejejo in ratajo žvečilni. Razlika med nekim R888 in zgoraj naštetim je na pisti kar precejšnja.
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

No to je res ampak če sem prav razumel gledaš za na pisto slick gume, za na cesto pa kaj med naštetimi? :oops: Saj kot sem napisal, treadwear je pri R1R, RS-R in RE050.
Če ne bi jaz imel tako glupe dimenzije bi tudi imel več izbire. :lol:
Uporabniški avatar
StealthRS

V bistvu gledam tko - če bom dobu dobre semislick, jih bom kr skoz mel gor... V drugem primeru, pa bi pač vzel ene slick in ene cestne, kot jih mam že zdej. Za vsak dan je 5p itak najboljš (res dobra že neogreta, v dežju, tiha itd).
Uporabniški avatar
Aleen
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Aleen »

Moje mnenje zate ko si vas dan na cesti in se kar dosti vozis r888 in podobno odpade. Ko te nekje dobi dez je taka guma zelo nevarna se posebaj pri luzah na cestiscu. Moje mnenje 19 za vsak dan ter sliks 18 za igranje :wink: Nek nabavis feltne bolj ugodno pa 4 rabljene slikse pa gasa :mrgreen:
RENAULT Sport
Slika
Uporabniški avatar
Sokol

Odgovor Napisal/-a Sokol »

Dunlop je prišel na tržišče z novo gumo.
http://www.dunlop.eu/dunlop_uk/I_want_n ... x_race.jsp" onclick="window.open(this.href);return false;

in jo dobiš v zahtevani dimenziji

Michelin super sport je vrhunska guma vendar ni čisti semi slick
Bridgestone potenza RE002

Drugače pa bi se jaz pridružil Alenovem predlogu.
Slika
RenaultSport all the way!!!
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

O kateri dimenziji pa je govora? Drugače se pa strinjam za Aleenom popolnoma.
Uporabniški avatar
Bali

Odgovor Napisal/-a Bali »

Še jaz imam eno vprašanje..kaj pa te Federal Performance 595 RS-R 88W bi bile za vsakdanjo uporabo..??
Odgovori