Laguna III - vratna kljuka ne prime
Laguna III - vratna kljuka ne prime
Včeraj se je začelo, danes se je nadaljevalo - ko potegnem za zunanjo kljuko na vratih se obnaša, kot da je avto zaklenjen - gre v prazno in "ne prime". Prostoročni senzor zazna roko in tudi sliši se kako odklene. Sovoznikova vrata se odklenejo in odprejo takoj. Po večkratnem zaklepanju in odklepanju na vse možne načine se zgodi da kljuka zopet zagrabi in se vrata odprejo.
Je kak poceni trik al bo xyz EUR za novo kljuko? Ravno izven garancije.
Je kak poceni trik al bo xyz EUR za novo kljuko? Ravno izven garancije.
Laguna Coupe GT dci 180
Re: Laguna III - vratna kljuka ne prime
ČE je ravno izven garancije kak teden dva idi na servis pa se zmeni pod garancijo. baje da se da.
lp
lp
Garancije je blo konec pred dvema mesecema, 73k prevoženih. Nova ključavnica, 2xx EUR.
Kako se že hvali Renault sedaj... nekaj okrog kvalitete?
Laguna Coupe GT dci 180
A vrata si odpru da bi vidu da ni neka brezveze napaka?
Drugače kupi iz kakšnega razbitega.
Drugače kupi iz kakšnega razbitega.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Nisem.
Pri teh zadevah če ne veš kako je prav, lahko potegneš na napačnem koncu in zlomiš kaj kar ni namenjeno da se zlomi. Morm si nabavit dialogis ...
Pri teh zadevah če ne veš kako je prav, lahko potegneš na napačnem koncu in zlomiš kaj kar ni namenjeno da se zlomi. Morm si nabavit dialogis ...
Laguna Coupe GT dci 180
Dialogysa si lahko potegneš dol iz partisa/mojBlink 
Ma ja, že pr mojih so kr eni zatiči, šraufi, čepi. Morš tapravo kombinacijo dobit da jih razstaviš/sestaviš
Ma ja, že pr mojih so kr eni zatiči, šraufi, čepi. Morš tapravo kombinacijo dobit da jih razstaviš/sestaviš
T>udi pri moji laguni je podobna okvara. Samo da se sovoznikova vrata občasno ne odklepajo avtomatsko. Ko odklenem s kartico, se odklenenjo. Mehanik mi je dejal, da je to kar serisjka napaka novih lagun, da pa naj bi bilo potrebno menjati ključavnico, ki pa je kot si že napisal 2xx EUR. Mene na srečo to ne moti tako zelo, tako da zaenkrat tega popravila ne bom opravil.
Renault laguna grandtour Initiale (2.0 dci 127 Kw)
Da ni problem le v senzorju v kljuki pri tebi buscapé?
Kaj pa vem. Ker ponavadi odklenem avto z voznikove strani, potem se vsedem notri, ko pa moja pride, pa želi odpreti vrata se nočejo. Tako, da jih od znotraj odprem. Sedaj ne vem, kako senzor dela. Ali je samo za odklepanje ali tudi za samo odpiranje vrat.iRenault napisal/-a:Da ni problem le v senzorju v kljuki pri tebi buscapé?
Renault laguna grandtour Initiale (2.0 dci 127 Kw)
Garancije je blo konec pred dvema mesecema, 73k prevoženih. Nova ključavnica, 2xx EUR.
Laguna Coupe GT dci 180
Zato pa je moja šla tik pred garancijo...
Laguna Coupe GT dci 180
Zato pa je moja šla tik pred garancijo...
Renault 19 1.4 RN
Laguna Coupe 2.0T GT
Renault Clio IV 0,9tCE Dynamique
Laguna Coupe 2.0T GT
Renault Clio IV 0,9tCE Dynamique