spet klima :)

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
mateichk
Kraj: Hrastnik

spet klima :)

Odgovor Napisal/-a mateichk »

Mene sam zanima če kdo ve če je treba računalnik resetirat pri polnjenju klime če je bla klima prazna ;)

Gre se pa za megana 2 2006 letnik.

Lp mateichk ;)
..:: Renault MEGANE II 1.5 dCi 106KM ph2 2006 ::..
Uporabniški avatar
bostjan.ambrozic
Kraj: Gorenjska

Re: spet klima :)

Odgovor Napisal/-a bostjan.ambrozic »

Zakaj pa bi moral resetirati računalnik, enostavno napolniš klimo s toliko plina kot je predpisano, zraven dodaš še olje in to je to.
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

ECU se resetira v naslednih primerih:
- pri prižgani opozorilni lučki, ko je popravilo opravljeno / da shranjena napaka ne moti naslednjih servisov
- redni servis / da začne šteti prevožene kilometre od začetka, pri tem dejanju se tudi nulira čas/uro do naslednjega servisa

V koliko ste imeli na klimi redni servis - polnjenje plina in menjava olja v kompresorju, potem ni potreben priklop na tester ali reset. V koliko pa vam je gorela kakšna opozorilna lučka in ste napako odpravili, ja, potem je priporočen priklop na tester. V koliko nimate te možnosti in vas pot prinese do Ljubljane, se oglasite pri meni in vam bom priklopil, ter pobrisal napake.

lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
mateichk
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a mateichk »

Problem je v tem da sm meu že lani probleme s tem ker bi mogu updejtat software na racunalniku zato sprašujem... Megani majo eno hibo glede te klime ravno zaradi racunalnika k noče kompresorja vklopit vsaj tko mi je mehankar reku.
..:: Renault MEGANE II 1.5 dCi 106KM ph2 2006 ::..
Odgovori