izgubljena kartica...scenic 2

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
lukke

izgubljena kartica...scenic 2

Odgovor Napisal/-a lukke »

lep pozdrav.

imam velik problem. Na poti iz avta v stanovanje sem izgubil eno od kartic. Seveda jo je nekdo našel (ki je očitno nima namena vrnit) in sedaj me je hudičevo strah da mi avto odpeljejo. se da avto recimo preprogramirat na novo frekvenco? ali pa da mi vsaj nekako izklopijo sprejemnik za kartico?...verjetno bom moral potem še vseeno menjati tudi ključavnico...
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Re: izgubljena kartica...scenic 2

Odgovor Napisal/-a rambo »

ko se je meni to zgodilo sem vedno odklopil akumulator,da se avto ni odzival,če bi kdo našel mojo kartico.
v mojem primeru se je kartica našla čez nekaj dni. sem pa vedno imel odklopljen akumulator,če sem ga dlje časa kje pustil.

predewn greš ven odpreš pokrov motorja.greš ven in zakleneš avto. odklopiš akumulator. zapreš haubo. avto boš potem odprl s ključem,da boš odpr še pokrov motorja,da boš lahko priklopil akumulator nazaj
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
ridder

Odgovor Napisal/-a ridder »

živjo.

vse se da :)
predlagam (če si iz ljubljanskega konca), da obiščeš senico (motosport senica), on to pomojm še najbolj ugodno zrihta. pa še svetovat ti bo znal.

ker tukaj je treba ključu zamenjati kodo, ker ključ je tisti s kodo, ki si potem vnese v avtomobil (pri prvem zagonu).
tako da če se bo dalo spremeniti kodo na ključu super, drugače boš moral menjati (kupiti dve drugi kartici z drugačno kodo).

pokliči in vprašaj.

l.p.
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Uporabniški avatar
lukke

Odgovor Napisal/-a lukke »

Malo pozno pa vendar. Sem zrihtal na uradnem servisu za 30e mi je preprogramiral kartico, nato pa sem dobil nazaj (izgubljeno)kartico in mi je še to reprogramiral na novo frekvenco za đabe :D

lp
Uporabniški avatar
GHost14

Odgovor Napisal/-a GHost14 »

Dobro si to rešu.

Mi je pa zanimivo, kako se potem, ko se avta ne da odklenit, kartica ''čudežno'' najde. Enako pri rambotu in v tem primeru... :evil:
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Odgovori