Peskanje
Peskanje
Rad bi si speskal komplet aluminijastih platišč, pa me zanima če je kdo že sprobal te poceni pištole za peskanje (npr. 20€ v Merkurju)? Za materijal bi pa vzel najbolj fino bakrovo žlindro (0,2 - 0,5 mm).
use se da sam če se če
Re: Peskanje
Rabiš še komoro! Drugače bo pesek letel povsod!
To ni problem. Imam en prostor in ga zavijem v folijo.
Bolj me zanima glede pištole, če jo je že kdo sprobal. Vem, da je ponavadi 'kolikor denarja toliko muzike', saj ne rabim profesionalno, ampak za kakšna platišča ali kaj podobnega speskat.
Lahko tudi kdo predlaga kakšno, ki jo je probal, tam do 100€.
Bolj me zanima glede pištole, če jo je že kdo sprobal. Vem, da je ponavadi 'kolikor denarja toliko muzike', saj ne rabim profesionalno, ampak za kakšna platišča ali kaj podobnega speskat.
Lahko tudi kdo predlaga kakšno, ki jo je probal, tam do 100€.
use se da sam če se če
Z pištolo iz merkurja ne bo šlo, sem ogromno stestiral kar se peskanja tiče, za felge in podobno velike zadeve, rabiš že kar konkretne pištole, oz šobe, ter kompresor z vsaj 500l prostornine, oz. temu primernemu pretoku, bolj ko granulacija je tukaj problem širina efektivnega snopa. Če se misliš začet bolj profi ukvarjat s tem se ti splača it v nabavo robe, oz. če si želiš raziskovati to področje, vzame pa ogromno časa, če se pa gre sam za dva tri komplete platišč speskat, sam za rezultat, potem pa nesi nekomu ki se s tem ukvarja, bo ceneje.
sorry za off ampak useen:
če boš začeu peskat, mam jst par stvari zate
če boš začeu peskat, mam jst par stvari zate
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
@urosr: Mi potem napišeš kakšen primer, kaj bi bilo zadovoljivo in si ti že sprobal?
use se da sam če se če