Pozdravljeni.
Sem malo prebrskal forum pa nisem našel podobne teme pa zato odpiram novo.
Zanima me, če ima kdo podobne izkušnje...
Namreč imam megana II letnik 2006 1.5dci 106KM, pa sem zamenjal original avtoradio z aftermarket radiom, da bi malo izboljšal glasbo, ki jo poslušam. Sedaj pa imam problem, da je sprejem radijskih frekvenc dosti dosti slabši kot pri original radiu. Sem sprva mislil, da je kriv sam neoriginal radio, pa sem ga prestavil v drug avto in tam deluje odlično, samo v mojem ne. Sem v mojega priklopil tudi druge aftermarket radie (jih imam nekaj na zalogi), pa je bila zadeva podobna. Da se razume to niso neki čipšit aftermarket radii da ne bo pomote. Je pa res, da je potrebno v te aftermarket radie vstavit taki "moški" konektor, da se potem lahko priklopi original kabel od antene. (p.s. u drugih avtih je isto porebno pa deluje bp)
Da pa še razširim vprašanje pa je isto storil kolega ki ima isto megana II letnik 2008 1,5dci 86KM in je tažava enaka.
Vsi nasveti dobrodošli.
p.s. ali kdo ve, kje se da dobit za sony-je konektor za obvolanske komande in display?
lp MT
Slab sprejem radio frekvenc na megane II
Re: Slab sprejem radio frekvenc na megane II
(Jst nimam težav z radiem (vsaj radijske postaje mi lovi dobro), pa imam en Sony radio)mtman napisal/-a:
p.s. ali kdo ve, kje se da dobit za sony-je konektor za obvolanske komande in display?
lp MT
Drugače pa, za tiste obvolanske komande, povprašaj kakšnega klubskega sponzorja ki se ukvarja s tem - ti bodo znal vse povedat
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
TALE ima ogromno stvari (obvolanske komande). Če nima slučajno lih tega kar bi ti meu pa rad naroči, tak da najbolš da se pokliče pa se zmeni.
Še ima mogoče kdo podobno izkušnjo?