Prva posodobitev je bila tablica BELI GROM ki je bila že v naprej narejena in bela kenwood nalepka

Nato sem se spravil na ozvočenje in si kupil woffer Groundzero 350W rms, ovalce kenwood 450W 4-sistemce in si osvetliv prtljažnik osvetliv z belimi led diodami

No počasi gredo slike od mojega bivšega cliota proti koncu tu je še ena slika iz kolegovim cliotom

Sedaj se zgodba nadaljuje. Clio mi je biu zelo pri srcu in zelo sem bil zadovoljen iz automobilom. V 11 mescih sem imel z njemu samo strošek z dihtango na glavi in redni servis.....
Nato se je zgodilo po 11 mescih uporabe nikol nebom pozabil tega dneva v življenju... bil je 28.11.2011 ura tam nekje 15 do 2 popoldne. Odpravljam se iz kave direktno na šiht. Ker je biu vreme tisti dan zelo lep in cesta suha se mi je zapasalo malo tiščat. In potem se je zgodilo vozil iz 120km/h čez ovinek kjer je bila cesta zarada dreves zelo mastna in cel dan v senci. V 5s je bilo vsega konec....
To je rezultat 3 salt...(slika iz kraja nesreče)

Slike iz avto odpada

Imel sem veliko srečo saj sem jo odnesem samo iz prasko na roki, ki pa je bila posledica razbite voznike šipe... Lahko samo recm R.I.P.
Na srečo sem imel veliko denarja že našparanega zato smo sli takoj na lov za novim automobilom.
Po 14 dneh iskanja sem kupil mojo novo mrcinco megana II ph1 1.6 16v
Slike iz kraja ogleda

Avto je letnik 2003 iz dynamique luxe odpremo. Njegove vozne lastnosti odlične je čist druga pesem kot pri bivšem cliotu. In ja jaz nebi biu jaz če nebi rekel ja nič tega bomo pa mal bol zrihtal k cliota
Ker je bila zima in sem zraven dobil slabe zimske gume sem nabavil nove dunlopke winter sport 4D
Nato sem dal ročke,ki se luščijo obleči v karbon folijo in zgleda nekako takole

Nato sem se veselo vozil 3 mesce in kot da sem magnet za razbijanje avtomobilov me v lastni vasi izsili neka stara gospa iz cliotom. Hotel sem se ji ogniti vedar me je vseno zadela v zadni del avtomobila. Pri 50km/h me je obrnilo za 180 stopinj in desnim bokom priletel v betonsko ograjo.
Toliko malo me je gospa zadela v zadnjo levo gumo tudi preme mi ni premaknila saj je speljevala na glavno cesto...

Takole pa je zgledala škoda na desni strani avtomobila...

Polomljena sprednja os, polomjen most,polomljen desni blatnik,desna luč,sprednji odbijac itd...
Še avto na avtovleki...

Škoda avta je bila na zavarovalnici ocenjena na 2000€.
Na srečo imam soseda mehanika in smo se dela lotili takoj po nesreči takrat so padle ideje, ki so kasneje avto naredile zares lep. Avto je bil 14 dni po nesreči že na cesti.
Slika avta na avtovleki iz lučmi od ph2

Slika avta ko je imel zadnji odbijač pobarvan ves v isti barvi

In kot sem že dejal avto je po 14dneh končno prispel domov. Kot boste videli po slikah ima avto spredni odbijač in luči od megane II ph2 in vse plastike v barvi avta

Za letno sezono so bile nato kupljene 17'' OZ MSW platišča z 225/45R17 gumami

Tik pred letno sezono sem nabavil manjšo anteno ki zgleda veliko bolje kot original

15 Marca sem mojega jeklenega konička še peljal zatemnit h DR. Glassu, ki je svoje delo opravil odlično!
Slike iz novo letno obutvijo in temnenimi stekli

In še slika megana in Audi RS6 pred B&F

Pridejo v kratkem slike iz notranjosti k je cela v belih led diodah
Moji plani za naprej so samo še kakšen strešen spojler in mogoče druge fedre da gre avto malo v poden ker na temu meganu 17col sploh nezgleda veliko
LP Dejan!