iRenault napisal/-a:Če izvzamemo original Renault, kjer so cene zasoljene(?) se mi 106€ razlike med najdražjim in najcenejšim ne zdi taka razlika da bi lahko bila kvaliteta stekla tok slabša.
Pa sigurno se da dobit še cenej? Kjer pa sigurno šparajo tudi na kvaliteti.
Kakšne info kako se bo šipa odrezala so dobrodošle, ker se mi vseeno zdi 400€ velik, 700€ pa too-much.
In če kvaliteta ne bo (toliko) slabša, bi se tut jst odloču za 400€.
Najdražja je "brendana" šipa z logotipom izdelovalca vozila. Mora ustrezati vsem kriterijem od a-ž. Cena storitve je tudi "poštena" (pač normirano pa še po MRju gre zraven ves dodaten materijal kot so tesnila, podložke, letvice,..) Skratka, tu se menja vse kar je po MR.
Potem je šipa istega proizvajalca kot zgoraj, samo da ima odtisnjen samo ime (npr. Pilkington, SaintGobain, Securit...). Šipa MORA imeti iste lastnosti kot zgoraj, samo cenejša je (vsaj 20, tudi 30%). Tudi tako šipo lahko dobiš na servisu... Kot neoriginalno...
In potem so dejanski ponaredki za pol cene.
Storitve. Servis smo obdelali. Potem so razni Carglassi, kjer bi ti najprej šipo popravljali, šele nato menjali. Z Carglassom imam izkušnje, da naredijo lepo, so cenejši kot servis, če plača zavarovalnica potem zamenjajo vse potrebno, drugače je stvar dogovora...
Ostali; nimam izkušenj, slišal pa sem, da razne okrasne letvice in tenilne letvice namontirajo stare nazaj, ogledala lepijo neposredno na steklo... Da ni to tako kot mora biti, malo površno narejeno (vidi lepilo...). Ampak zgolj čula rekla.
Mora pa biti nekaj na tem, če so take razlike v ceni...