Bodite pozorni kje puščate avte čez noč - me zdaj resno skrbi glede 19ke in Lagune, ker ju imava parkirani na istem parkingu.
Kraje in tatovi
Kraje in tatovi
Tašči so ponoči izpred bloka na Zelenici v CE ukradli oba stranska smerokaza. Avto: Clio II, črn, 3 vrata (baje najbolj kraden avto v preteklih letih v SLO). Cena: 39€/kos
Bodite pozorni kje puščate avte čez noč - me zdaj resno skrbi glede 19ke in Lagune, ker ju imava parkirani na istem parkingu.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Re: Kraje in tatovi
Ajoj, zdaj so se že na to spravl... čak 39€? Misliš tista ki sta na blatnikih spredaj?
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večRe: Kraje in tatovi
Tista na blatnikih, ja.
Meni se tudi zdi cena blesava, sam tako so ji rekli v trgovini z avtodeli. Bom še preveril. Sicer pa nisem ziher, ampak menda ima zavarovana svetlobna telesa in proti kraji. Zdej že vidim, da bo zaradi 80€ spet postopek 1 leto po zavarovalnicah...
Meni se tudi zdi cena blesava, sam tako so ji rekli v trgovini z avtodeli. Bom še preveril. Sicer pa nisem ziher, ampak menda ima zavarovana svetlobna telesa in proti kraji. Zdej že vidim, da bo zaradi 80€ spet postopek 1 leto po zavarovalnicah...
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Pol pa lepo nategujejo. Herkules: 7€ oba žmigavca z žarnicami.
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večRe: Kraje in tatovi
Ne razumem tistega ki se za 7€ v to spušča...
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Tako je: 29€ pride bel žmigovc, 15€ pa oranžen na Avtotehniki v CE (uradni serviser) - SAMO stekelca.
Herkules ma na strani KOMPLET za 15€.
V glavnem, cvikam, kaj bo prinesla noč...
Herkules ma na strani KOMPLET za 15€.
V glavnem, cvikam, kaj bo prinesla noč...
- Sebastijan
- Kraj: Slovenska Bistrica
Rotvajlerja v avto, pa basta

Renault ZOE 2014
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
- Renault fan
- Kraj: Slov. Bistrica, Celje,Polzela
on ti se vseeno zmigavec lahko ukradeSebastijan napisal/-a:Rotvajlerja v avto, pa basta![]()
![]()
Renault Clio 1993 (ph1) 1.4 RT SOLD
Renault Megane II (ph 1) dci, 1.5 2005 SOLD
Renault Clio 2.0 16V RS ph 2000 (172)
Renault clio 2.0 16v RS2 ph3 2005 (182)
Renault Megane II (ph 1) dci, 1.5 2005 SOLD
Renault Clio 2.0 16V RS ph 2000 (172)
Renault clio 2.0 16v RS2 ph3 2005 (182)
Isto se tut js sprašujem ... da se gre za 7eur tkole igrat? halo? men so že dvakrat anteno spizdil z cliota, pa je cenejša od 7 eur
Tukaj se ne gre za tistih par €, ampak zato, ker lahko...očitno nekateri uživajo v tem, da pridejo do nečesa na zastonjski način. V prejšnji firmi je dosti stvari izginilo iz službenih avtomobilov; pokrovi koles, antene, stranski smerniki, letvice na vratih, registrske tablice, stekla stranskih ogledal, enkrat celo bencin iz rezervoarja, pa je bilo v tanku samo kakšnih 5 litrov, ker je bil avto že cel teden na rezervi...
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
Huligani.
Prijavi policiji. S časom, če bo dovolj ljudi prijavilo take tatvine ga/jih mogoče lahko še ujamejo
Prijavi policiji. S časom, če bo dovolj ljudi prijavilo take tatvine ga/jih mogoče lahko še ujamejo
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Je takoj prijavila.
- Gregorijus
- Kraj: Celje
Meni so pred leti v centru Celja čez noč ukradli na R19 oba sprednja smerokaza. Kok jim je to uspelo brez, da so odpirali havbo mi ni čist jasno...
Po moje, jim je tako, kot pri ribičih, dokler ga ne primejo, ima adrenalina, da ne more imeti pri miru rok. Sicer pa totalno neumno, mogoče tudi objestno!schik napisal/-a:Ne razumem tistega ki se za 7€ v to spušča...
Pa srečno na cesti, ali kjerkoli ste!

Žal obstaja tudi folk, ki uživa že samo v tem, ko nekomu drugemu povzroči škodo, pa magari sam nima od tega nobene koristi!