Mene pa zanima če je imel že kdo problem z ventilatorjem. Včasih moram avto tudi po trikrat zalavfati predem ventilator začne delovati. Prosim za pomoč.
Ventilator
Ventilator
Živjo
Mene pa zanima če je imel že kdo problem z ventilatorjem. Včasih moram avto tudi po trikrat zalavfati predem ventilator začne delovati. Prosim za pomoč.

Re: Ventilator
Kateri avto? Imam namreč enak problem pri laguni II, vendar več kot dvakrat še ni bilo treba vžigati. Je pa tako, da display od klime normalno kaže črtice, le ventilator nič ne da od sebe.
smo 3je na enakem avtu
, meni to naredi bilo kdaj ni odvisno od časa dneva, ko mu ni pač ne vrti. Ko drugič vžgem pa dela normalno, gledal varovalke nič, sicer mi zadnje čase dela to sranje zeeeeelo poredko, največkrat je v ponedeljek okrog 18.05 ure ko končam basket, ampak še to ne več zadnja 2 meseca. Sanja se mi ne kaj bi blo, vozil nisem nikamor
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Zgleda da mamo isti problem imam Laguno II pa to se mi dugaja mogoče kak teden.
Živjo
A nam res nobeden ne more pomagat?
A nam res nobeden ne more pomagat?
Sem že enkrat pisal:
Tak problem sem imel prvo zimo pri -16°C (se pravi 2010).
Ventilator ni zalaufal tudi, če sem ugašal in prižigal (OFF - AUTO) ali dajal ventilacijo na 0. Pri naslednjem zagonu avta pa je začel delat normalno in se od takrat to ni ponovilo.
Sumim na kak hladen spoj, drugače si ne znam razlagati.
Tak problem sem imel prvo zimo pri -16°C (se pravi 2010).
Ventilator ni zalaufal tudi, če sem ugašal in prižigal (OFF - AUTO) ali dajal ventilacijo na 0. Pri naslednjem zagonu avta pa je začel delat normalno in se od takrat to ni ponovilo.
Sumim na kak hladen spoj, drugače si ne znam razlagati.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Živjo
A same napake pa nisi najdu kje bi bil lahko ta slab spoj. _Saj okvirno kje bi ga iskal. A k se je otoplil ti je pa normalno delal naprej.
Hvala l.p.
A same napake pa nisi najdu kje bi bil lahko ta slab spoj. _Saj okvirno kje bi ga iskal. A k se je otoplil ti je pa normalno delal naprej.
Hvala l.p.
Ne, nisem iskal. To je zgledalo tako: prižgem avto, ne dela. Se peljem 5km, parkiram na soncu, ugasnem avto, peljem pse ven. Pridem čez 1 uro nazaj, prižgem avto, ventilator dela...
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Dobra rešitu za popoldne kaj pa zjutraj:)
Fen, kabel skozi okno in segreješ elektroniko
Šala... Ej, nimam pojma. Kot sem že napisal: sploh ne vem ne zakaj se je to zgodilo in ne kako se je zrihtalo. Renault pač
Šala... Ej, nimam pojma. Kot sem že napisal: sploh ne vem ne zakaj se je to zgodilo in ne kako se je zrihtalo. Renault pač
Moja laguna ima podobne težave.Le da ventilator ne dela nič.Lahko avto 5x ugasnem in vžgem pa nič.Na displeju pa vse kaže da dela.Ampak ne dela.Ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo ali kje pogledati???
Ventilator je za sovoznikovim predalom. Odstraniš predal kot za menjavo filtra kabine in vidiš eno tako veliko "bunko". Preglej kable in poskusi ventilator na roke zavrtet.
Ker je ventilator nek čuden oz. drugačen - brez ščetk, jih ne moreš menjat, če se zakuri. Kar pomeni, da je rešitev samo menjava celega ventilatorja. Zakuri pa se rad, če se ne redno menjuje filtra kabine (otežen pretok zraka).
Ker je ventilator nek čuden oz. drugačen - brez ščetk, jih ne moreš menjat, če se zakuri. Kar pomeni, da je rešitev samo menjava celega ventilatorja. Zakuri pa se rad, če se ne redno menjuje filtra kabine (otežen pretok zraka).
Pod predalom je samo ena črna tapeta z ježki pritrjena, pa jo dol potegneš in je vse kablovje pa šraufi za snet na dosegu roke.Tisto plastiko pri strani pa samo potegneš vstran ker je na smrekco gor dana.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8