zanima me kam bi lahko dal sčistit šobe od bencinarja.Relacija nekje od Kopra pa do Ljubljane.Sem probal že z adetivom za čiščenje šob pa je bilo nekaj dni ok.zdej je pa spet isto sranje.
Vžigalne šobe 1.2 16V
Vžigalne šobe 1.2 16V
Lep pozdrav,
zanima me kam bi lahko dal sčistit šobe od bencinarja.Relacija nekje od Kopra pa do Ljubljane.Sem probal že z adetivom za čiščenje šob pa je bilo nekaj dni ok.zdej je pa spet isto sranje.
Re: Vžigalne šobe 1.2 16V
Pa si ziher, da je res kaj s šobami???R5 napisal/-a:Lep pozdrav,
Preveri raje kaj je z tuljavami....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Re: Vžigalne šobe 1.2 16V
Tuljave so ok.zato ker avto na plin dela vredu,tudi če ga že mrzlega vžgem na plin!Ko sem vliv pol litra adetiva za čiščenje šob v bencin in sem rezervar spraznil je potem delalo nekaj dni brez problema,zdej je pa spet ista pesem.Zato bi dal šobe sčistit.