Laguna III 2.0 DCI Grandtour

Predstavite Vašega Renault-a
hax

Laguna III 2.0 DCI Grandtour

Odgovor Napisal/-a hax »

No pa še moja nova pridobitev :D
Doma imamo še megana II 1.9 dci z prvo turbino ter realnih 265.000km. Navdušen sem nad njim, predvsem to je bil razlog za nakup lagune, sicer uvožene, kar pa je za mene +, mam raje uvoženo kot slovensko. Pred tem sem imel laguno 1.8 concorde (2000) ter laguno 2.0 fairway (2000).

Laguna 2.0 DCI (96kw) grandtour-črna, glede opreme manjka pdc in xenon, kar pa zelo pogrešam :( Vzel sem slabšo različico 2.0 dci motorja(96 kw in ne 110kw) in mi je mogoče malo žal, ampak se da preživet :) Felne so gor 16", orginal. Sicer nevem zakaj so tak male, in homologirane so samo 205/60/16. No, ko bo zime konec imam namen vgradit pdc zadaj, nakup 18" feln , temnenje stekel.

Zdaj pa še nekaj vprašanj:
-ali paše na mojo laguno odbijač od lagune GT(sprednji)?
-če kupim xenon kit ga morem dat homologirat?

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Zadnjič spremenil hax, dne 13 Feb 2012, 14:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Re: Laguna III 2.0 DCI Grandtour

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Pozdravljen na forumu. :D

Glede odbijača bi ti težko pomagal, ampak sigurno so kaj "naštimali" da nebo šlo, nevem niti če je kdo to že sploh poskusil.. Xenon pa seveda moraš dati homologirat. Problem pa je, ker boš moral montirati pralce žarometov in na zadnji osi senzor (ki ti samodejno dviga/spušča snop glede na obteženost avta). To zna bit zelo komplicirano, zato se ljudje niti ne spuščajo v to.

Veliko sreče pa obilo varnih kilometrov,

Slikco pa kar prilepi kako, je tko pust začetek teme, če ni slikic :D
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

gagi'd hype napisal/-a:Xenon pa seveda moraš dati homologirat. Problem pa je, ker boš moral montirati pralce žarometov in na zadnji osi senzor (ki ti samodejno dviga/spušča snop glede na obteženost avta). To zna bit zelo komplicirano, zato se ljudje niti ne spuščajo v to.
gagi prvo morem tebe skurcat, ker je žalostno, da si ti tudi en izmed tistih, ki druge učiš krive vere, glede na to da sem miljon krat že napisal o aftermarkt xenonu

hax, daj slike da vidimo kaj maš, čim več brezskrbnih kilometrov, po drugi strani pa sem že malo :mad: , da je že tolko lagun phII
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
skopusnik
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

ejga, tale je Laguna III ;)
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

skopusnik napisal/-a:ejga, tale je Laguna III ;)
pfuj jebemeti sem čorav, mam že recept za špegle samo v italijo še skočim ko bo mezda :shock:
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

sinko napisal/-a:
gagi'd hype napisal/-a:Xenon pa seveda moraš dati homologirat. Problem pa je, ker boš moral montirati pralce žarometov in na zadnji osi senzor (ki ti samodejno dviga/spušča snop glede na obteženost avta). To zna bit zelo komplicirano, zato se ljudje niti ne spuščajo v to.
gagi prvo morem tebe skurcat, ker je žalostno, da si ti tudi en izmed tistih, ki druge učiš krive vere, glede na to da sem miljon krat že napisal o aftermarkt xenonu

hax, daj slike da vidimo kaj maš, čim več brezskrbnih kilometrov, po drugi strani pa sem že malo :mad: , da je že tolko lagun phII
Hm, a česa nevem? :? Včasih je blo tko, čene me pa popravi :oops: :oops:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
hax

Odgovor Napisal/-a hax »

Zanima me glede lagune, moja ima senzor pri kljukah za odklep pa mi ne delajo. Ali jih sploh nima ali zakaj ne delajo? Ker pri meganu mi delajo.
Uporabniški avatar
Sport Driver

Odgovor Napisal/-a Sport Driver »

hax napisal/-a:Zanima me glede lagune, moja ima senzor pri kljukah za odklep pa mi ne delajo. Ali jih sploh nima ali zakaj ne delajo? Ker pri meganu mi delajo.
Vrjetno nimaš prostoročne kartice :? .
Tole je vrjetno Expresion,serijsko pa ni imela kartice še niti Dynamique,je bil pa pri Dynamique na voljo pkaet Lux za 500 € prostoročno kartico in PDC-jem.
hax

Odgovor Napisal/-a hax »

Sport Driver napisal/-a:
hax napisal/-a:Zanima me glede lagune, moja ima senzor pri kljukah za odklep pa mi ne delajo. Ali jih sploh nima ali zakaj ne delajo? Ker pri meganu mi delajo.
Tole je vrjetno Expresion,serijsko pa ni imela kartice še niti Dynamique,je bil pa pri Dynamique na voljo pkaet Lux za 500 € prostoročno kartico in PDC-jem.
Hm dvomim da je expresion, ker ima usnje, navigacijo, tempomat, avt.ročno itd.
Uporabniški avatar
Sport Driver

Odgovor Napisal/-a Sport Driver »

hax napisal/-a:
Sport Driver napisal/-a:
Hm dvomim da je expresion, ker ima usnje, navigacijo, tempomat, avt.ročno itd.
Sem spregledal da je uvožena :oops:
Uporabniški avatar
trinity

Odgovor Napisal/-a trinity »

sinko napisal/-a:

In kako naj bi se reguliral snop ?
hax

Odgovor Napisal/-a hax »

evo po dolgem casu se je nekaj premaknilo pri laguni:) po 3 tedenskem cakanju na odbijac od lagune GT, nekaj tedenskem iskanju feln sem konco vse skup dobil. Odbijac od lagune GT pase brez problema,trenutno se cakam na barvanje:) narocil sem tudi dve sobi za pranje zarometov. Kupil sem alu platisca tomason 4 18'', na zalost se cakam na gume (225/45/18) . zdaj pa me zanima, verjetno bom zaradi pranja zarometov moral zamenjati tudi posodo za vitrex? motorcek za spricanje bom narocil se danes prek ebaya.

nekaj vprasanj:
katere h7 zarnice priporocate?
razmisljal sem da bi vgradil dnevne led luci v odbijac( GT ) ob straneh kjer ima reze za zrak. mnenja?
kako se obnese laguna na 18 gumah? poraba? voznja?
trenutno se nagibam k vgradnji orginal pdcja, pa me zanima kaj morem vse nabavit?

slike pridejo zvecer:)

p.s: meglenke od navanega odbijaca pasejo v odbijac od GT.
imam pa doma dva odbijaca za prodat od lagune 3 v crni barvi, eden je cist nov zamenjan od zavarovalnice-org. cena zelo ugodna.
Uporabniški avatar
iRenault
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a iRenault »

Glede park senzorjev maš tle fajn napisan:
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 50&t=34985" onclick="window.open(this.href);return false;

Za žarnice so tiste dobre pri superstreli (vrjamem pa da se kje da boljše dobit).
Posoda je original drugačna; ni ti pa treba nove kupit, se mi zdi. Nekje je že pisano o tem - bom malo forum prebrskal pa ko najdem dam link.
Edit: http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... &start=120" onclick="window.open(this.href);return false;
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
hax

Odgovor Napisal/-a hax »

Evo slike :) odbijač še ni pobarvan, tako da še je v garaži :cry:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika