Lep pozdrav,
imam eno vprašanje, sicer glede temparature vode če je to normalno da se mi na avtocesti če mam gretje nastavljeno do konca avto segreva 20 km+, če dam gretje na polovico se voda segreje hitreje 5-10km avtoceste. Včasih opažam da ko vozim pod 2000 obrati tam do 70km na uro mi temparatura pade tudi na četrt (avto je segret na delovno temparaturo). Da se ne menim če stojim ki bol dolgo na mestu temparatura tudi pade. Predvsem opažam zdaj ko je bolj mrzlo. Spašujem če je to normalno. Na servisi še nisem bil, da vidim prvo vašo mnenje. Avto ma 15.000 prevoženih Clio 1.5dci 75KM.
Lp Jernej
Temparatura vode Clio 1.5 dci
Temparatura vode Clio 1.5 dci
Renault Clio 2011
Oprema Expression
1.5 dCi 75KM DPF al FAP (sej ne vem nora tehnika)
Oprema Expression
1.5 dCi 75KM DPF al FAP (sej ne vem nora tehnika)
Re: Temparatura vode Clio 1.5 dci
Jaz sem imel na 3.5 let starem Meganu 1.5 dci 78kw podoben problem. Če sem počasi peljal, ali stal pred semaforjem, mi je temperatura hitro začela padati. Zjutraj pa je za zadnji milimeter kazalec potreboval zelo dolgo. Brez vključenega gretja se mi je avto segrel po 15km+ (avtocesta 100km/h).
Nisem mogel verjeti, da je termostat fuč tako hitro. Pa sem le zamenjal (dal notri Vernet 25€ + 5€ delo) in
razlika je več kot očitna. Segreje se nekoliko prej in temperatura ne pada med vožnjo.
lp,
Luka
Nisem mogel verjeti, da je termostat fuč tako hitro. Pa sem le zamenjal (dal notri Vernet 25€ + 5€ delo) in
razlika je več kot očitna. Segreje se nekoliko prej in temperatura ne pada med vožnjo.
lp,
Luka