Imam eno vprašanje glede radarjev, policije in samega zakona.
Namreč od moje boljše polovice brat je kao 6.1 naletel na radar, kateri ga je poslikal, vendar sta na sliki dve vozili. In to že skoraj en za drugim. Če bi 1/2 sek bil radar počasnejši se sploh nebi več videlo tablice.

Vozilo o kateri govorim je picasso (desen)
Zdaj mi pa povejte kako je lahko siguren da je on sprožil radar, čeprav je na sliki nasproti prihajajoče vozili pred njim??? Na njegovem vozilu se niti ne vidi če je bil on not ali kdo drug. Videti ti mogel niti bliska saj je imel vsa ogledala pokrita z drugim vozilom.
KOliko sem jaz zakon enkrat pred davnim prebral dobiš domou samo če je eno vozilo na sliki razločno vidno.
Potem se sprašujem ali sta nakoncu dobila oba dva kazen. Namreč piše mu "zaradi suma strotirve kaznivega dejanja" !! in da je kao policist določil njega.
Drugo ko mi je pokazal sliko (se vidi) sem ga vprašal če se to kdo zajebava. Natisnjena z printerjem skoraj brez barv. :S tako da se na sami sliki težžkoooo razloči registerska.
Povejte mi kaj naj naredi? jaz sem mu povedal da se naj pritoži. Ker še sam ne ve če se je dejasko peljal toliko ali ne.
Meni je že vse skup to z policijo smešno kaj vse že ne pošilajo.
3 tedne nazaj sem se na isti cesti na istem odseku peljal jaz osebno 74 km/h na policijskim kombijem, kateremu sem žačel na polno blendat in je po kakih 500m skapiral in je upočasnil (lolek)
Dajte malo povedat kaj naredit.Da malo poklepetamo na to temo.
lp