Pri laguni 2 radio ne ugasne

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
borish

Pri laguni 2 radio ne ugasne

Odgovor Napisal/-a borish »

Prosim za pomoč

Opazil sem da se pri laguni (let. 2006), ko potegnem kartico iz čitalca, radio ne ugasne. Prav tako se ne zaklene volan. Moram še enkrat vstaviti kartico in jo izvlečti , potem je vse ok. Opazil sem tudi, da moram pri vžigu malo dlje držati gumb start, na forumih sem zasledil da je to povezano z nekim jezičkom v čitalcu. Ali gre za isti problem.

Hvala
Uporabniški avatar
yaxo11

Re: Pri laguni 2 radio ne ugasne

Odgovor Napisal/-a yaxo11 »

a maš ti morda hands free, se pravi ne rabiš odklepat vrat samo potegneš kluko, prav tako avto prižge brez da kartico vtakneš v režo?
Kar se tiče držanja gumba, tu imaš gotovo okvaro ker drugač tega gumba ni treba držat, se ga samo pritisne
borish

Odgovor Napisal/-a borish »

ne kartica je klasična ni hands free
Problem je v tem da se to dogaja samo kadar avto vžgem in potem ugasnem. Če dam kartico samo v režo in jo potegnem ven se radio prižge in ugasne. Prav tako se isto dogaja z odklepanjem in zaklepanjem volana. Tudi če radio ugasnem ročno na displeju še vedno dela ura in kaže temperaturo. Prav tako se radio ne ugasne če pustim kartico v reži in odprem vrata ko se je dosedaj (motor ugasnjen).
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

borish: imaš PM, lahko ga prilepiš v tukaj v temo, čeprav sem o popravilu že veliko postov pisal...
Odgovori