Zmešnjava?
Zmešnjava?
Zdravo,
pri Scenicu II mi, ko pritisnem gumb za pranje zadnje šibe, šprica na prvo, na zadnjo pa nič. Se je stikalu malo zmešalo?
pri Scenicu II mi, ko pritisnem gumb za pranje zadnje šibe, šprica na prvo, na zadnjo pa nič. Se je stikalu malo zmešalo?
Kaj pa ko pritisneš za prvo? Je isto ali obratno?
Če je obratno, je narobe priklopljen motorček. Če pa zopet na prvo je pa zaribal tisti batek v motorčku kateri bi se moral premaknit. Če je možno razstavit se ga lahko malo očisti in na fino pobrusi, drugače pa nov. Neoriginal je okrog 15€ za moj avto, verjetno neke razlike ni.
Če je obratno, je narobe priklopljen motorček. Če pa zopet na prvo je pa zaribal tisti batek v motorčku kateri bi se moral premaknit. Če je možno razstavit se ga lahko malo očisti in na fino pobrusi, drugače pa nov. Neoriginal je okrog 15€ za moj avto, verjetno neke razlike ni.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
tukaj se nahajaGrande napisal/-a:Narobe priklopljen sigurno ni, ker mi je že delalo, tako kot mora. Èe prve špricnem, dela prva šipa, torej je vrjetno tisti batek zaribal. Kako pa se pride do te èrpalke? Skozi notranji del blatnika?

ti pa prilepim link kako do nejga ko bom doma
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Upam, da se da priti zraven, brez da bi odbijač dol dajal, skozi kolotek....rambo napisal/-a:tukaj se nahajaGrande napisal/-a:Narobe priklopljen sigurno ni, ker mi je že delalo, tako kot mora. Če prve špricnem, dela prva šipa, torej je vrjetno tisti batek zaribal. Kako pa se pride do te črpalke? Skozi notranji del blatnika?
ti pa prilepim link kako do nejga ko bom doma
Hvala za info in pomoč.
ni take panike.
odbijac imas dol v 10 min.
nazaj tudi.
jaz sem tudi mislil da je zaj... ko pes.
pa je tak kot lego kocke.
5plasticnih cepov,trije torks vijaki in trije 10kljuc vijaki na spodnji strani avta pod motorjem.
20-30 min dela,
sam sem kupil motocek na citroen servisu,ker je enak temu od renault samo, da je od renault 60€ od citroena pa 23.
ko bos dol jemal bos videl,da imas znak od citroena in renault na motorcku.
sam sem probal popravit ta batek in takoj ko sem sestavil vse skupaj je dlalo,potem pa ne vec.tako da sem sam jemal odbijac dvakrat dol.
odbijac imas dol v 10 min.
nazaj tudi.
jaz sem tudi mislil da je zaj... ko pes.
pa je tak kot lego kocke.
5plasticnih cepov,trije torks vijaki in trije 10kljuc vijaki na spodnji strani avta pod motorjem.
20-30 min dela,
sam sem kupil motocek na citroen servisu,ker je enak temu od renault samo, da je od renault 60€ od citroena pa 23.
ko bos dol jemal bos videl,da imas znak od citroena in renault na motorcku.
sam sem probal popravit ta batek in takoj ko sem sestavil vse skupaj je dlalo,potem pa ne vec.tako da sem sam jemal odbijac dvakrat dol.
- lukeatluke
tudi ce anglescina ne gre je slikovno lepo prikazanolukeatluke napisal/-a:Lahko prilepiš link? Je se vedno na listi za spomladanski cas.
sicer je za montazo meglenk,ampak do tja upostevate,kjer je demontaza odbijaca,da ne bo keri rekel da ma zaj meglenke,pranje sipe pa se vedno ne gre
http://www.renaultforums.co.uk/showthread.php?t=85760