pri Meganu 3, 2010, se je pojavilo pokanje pri zapiranju/odpiranju voznikovih vrat.
Avto je bil že na servisu in je bilo zamenjano:
-omejevalnik prednjih bočnih vrat
-zadržalo vrat
Vendar še vedno poka ampak malo manj.
A je imel kdo podobne težave? So na servisu zrihtali tako kot je treba?
to j men isto sicer na fiatu pokal in sicer se je v vratih na tistem omejevalniku neki zlomil,smo zamenjal pa je blo dobr,lohk pa da niso vredi porihtal,mi je pa počlo oz. ko da bi preskočlo ,pa je urezal kr fajn,takrat na sredin ko naj bi se vrate ustavle recimo ,tko da kej druzga verjetno ni...je pa treba komplet zadevo zamenat...
Če še vedno poka, pelji nazaj, pa naj se oni s tem ukvarjajo. Zahtevej nadomestni avto dokler ne odpravijo pokanja. Zato pa je garancija. Ne pusti se jim odgnat.
moja vrata tudi tako pokajo!!! vsakič ko odprem se ustrašim, na zdej sem pa brez vrat
Gre to pod garancijo? al pod serijsko? Zelo me jezijo take šlamparije
A poveš kaj ti piše na računu oz. papirju ki si ga dobil na servisu? Katere dele so menjali?
vse je bilo zrihtano pod garancijo, ne vem kje imam papir, če ga sploh imam.
če se prav spomnim, so zamenjali mehanizem v vratih. od takrat ne poka več in vrata se bistveno lepše odpirajo.
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
mylo napisal/-a:A tako. Jaz vedno dobim papir/račun, deli pod garancijo so označeni "brezplačno". Hvala za odgovore, gremo težit na servis...
Tudi sam sem zamenjal vse 4 zadrževalnike na Scenicu tik pred iztekom podaljšane garancije... Pa je na voznikovih vratih zopet odletel...
Ga pa hitro uničiš, če vrata bolj na grobo odpreš in jih "zabiješ" v skrajno lego pri odpiranju...