*fedre od Williams-a bom zmeril v kratkem, so pa "baje" enaki kot od 172, tako da sem dal zaenkrat kar iste podatke
Kot vidite nisem prepričan za teže nekaterih modelov, tako da če ima kdo bolj točne podatke, naj mi jih prosim pošlje na PM. Tudi če kdo ve teže S/Z (torej razmerje ali dejanski kg), naj mi sporoči. Pa če sem falil kakšen letnik, me prosim popravite!
Naj povdarim, da tam kjer piše "moje meritve", so to dejansko moje meritve, ki niso natančne in niso profesionalno zmerjene, tako da jih ne vzet za svete
Pa še to, če ima kdo kakšne fedre, se lahko zmeniva da jih zmerim, da počasi dopolnim tole tabelo, če ne bo pač ostala taka kot je. Ali pa če ima kdo fedre od 172 Cup, 182, 182 CUP ali Trophy, jih z veseljem zmerim, da vidim koliko odstopajo moje meritve. Ali pa če ima kdo uradne podatke od ostalih, da vidim za primerjavo
Lahko date pod sticki, lahko ne, po želji. Če pa bo kakšna konstruktivna debata, pa še toliko bolje
Pa upam da se bo dalo z admini zmenit da se pobriše poste, ki po MOJEM mnenju ne sodijo v temo, da bo vsaj 1 tema ostala kolikor toliko "strokovna"?