R-link - tablični računalnik v avtu

Novice iz sveta Renault
Odgovori
Uporabniški avatar
benfr1
Kraj: Novo mesto

R-link - tablični računalnik v avtu

Odgovor Napisal/-a benfr1 »

http://www.avtomobilizem.com/novice/r-l ... 7-12-2011/
mislim, da kaj podobnega za razumljivo ceno nima nobena znamka
sistem bo premierno na voljo v Zoe in Cliu IV
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Glih sem hotel dat link gor :D

Zadeva se mi zdi luštna. Sploh, če bo touch screen bo to zmaga. Grafično je lep - v primerjavi s Carminat DVD, ki je že od 2005 do zdaj enak in rahlo zastarel.

Škoda, ker ni tega že v Laguni III :?
Uporabniški avatar
benfr1

drhouse napisal/-a:Glih sem hotel dat link gor :D

Zadeva se mi zdi luštna. Sploh, če bo touch screen bo to zmaga. Grafično je lep - v primerjavi s Carminat DVD, ki je že od 2005 do zdaj enak in rahlo zastarel.

Škoda, ker ni tega že v Laguni III :?
Carminat je res zastarel, TomTom je pa po mojem mnenju čisto solidna navigacija, moti me edino premajhen ekran... R-link bo precej večji :)

V Laguni III tega ne bo, ker bi moral pol celo armaturko predelat, kar se jim ne splača, poleg tega je bila ravnokar prenovljena... Saj pride nova 2014 :P
Uporabniški avatar
drhouse

TomTom je zanimiv, moti me samo, ker ga ni v kombinaciji s 6CD changer-jem, kar mi je pogoj pri nakupu drugega Renaulta (beri Laguna 3). Sem se pač preceč razvadil :oops:

Bomo videli kako bo zgledalo v praksi :wink:
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

drhouse napisal/-a:TomTom je zanimiv, moti me samo, ker ga ni v kombinaciji s 6CD changer-jem, kar mi je pogoj pri nakupu drugega Renaulta (beri Laguna 3). Sem se pač preceč razvadil :oops:

To še obstaja? Zakaj CD-ji, če šemenšesdeset cd-jev lahko vtakneš v en USB ključ.. :roll:

drhouse, časi gredo naprej :D
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Iz RNS-ja :D
sporočilo za medije napisal/-a:R-LINK, INTEGRIRANI, POVEZANI TABLIČNI RAČUNALNIK

- Kot partner LeWeb-a, največjega evropskega dogodka o Internetu, je Renault izbral ta pariški dogodek za premierno razkritje R-LINK-a, integriranega in povezanega tabličnega računalnika, ki bo postal del opreme prihodnjih Renaultovih vozil.

- R-Link bo prihajajočim Renaultovim vozilom prinesel cenovno dosegljivo in intuitivno multimedijsko povezljivost, tako z zunanjim svetom kot z njegovimi uporabniki,

- R-Link je prilagodljiv tablični računalnik, tudi zahvaljujoč razvijalcem aplikacij, ki bodo sčasoma s svojimi rešitvami nadgrajevali vsebino R-Link-a.

- Renault bo LeWeb’11 izkoristil za vabilo razvijalcem aplikacij, naj aktivno sodelujejo v tej novi pustolovščini, tudi zahvaljujoč vzpostavitvi partnerstva s tehnološkim parkom Paris Incubateur.

R-LINK, INTEGRIRANI, POVEZANI MULTIMEDIJSKI SISTEM, IZDELAN Z MISLIJO NA UPORABO V AVTOMOBILU

Da bi voznikom omogočili uppravljanje R-Link-a brez motečega odvračanja pogledov s ceste, ima R-Link velik, 18-centimetrski (7-inčni) zaslon, upravljalske gumbe na volanu in funkcijo prepoznavanja govora. R-Link prinaša tudi obširno povezljivost z avtomobilskimi storitvami in aplikacijami iz njim namenjene spletne trgovine (R-Link Store).

R-Link je preprost, uporabniku prijazen vmesnik med voznikom in vsemi funkcijami ter podatki njegovega avtomobila. Izbirnik ponuja dostop do multimedijskih vsebin, navigacije TOM TOM, trgovine R-Link Store itd. Uporabniki bodo lahko prilagodili domačo stran vmesnika in si uredili hiter dostop do njim najbolj priljubljenih aplikacij.

Ob zagonu delovanja bo trgovina R-Link Store ponujala več kot 50 vznemirljivih, uporabnih aplikacij, prilagojenih za uporabo na poti. Uporabnik jih bo lahko v svoj R-Link prenesel neposredno v vozilu, ali pa prek My Renault računa.

R-Link bo prvič vgrajen v prihajajočih vozilih ZOE in Novi Clio. Sledeč Renaultovi filozofiji “inovacij za vse” (innovation for all) bo R-Link kasneje na voljo v vseh novih prihajajočih Renaultovih modelih po resnično dostopni ceni.

Renault je bil prvi, ki je širšemu trgu ponudil cenovno dostopno vgradnjo upravljalskih gumbov radia na volanskem obroču, cestno navigacijo in prostoročno kartico. To pot razvoja inovativnih, cenovno dostopnih inovacij bo Renault zdaj nadaljeval z R-Link tabličnim računalnikom.

Video predstavitev: http://www.youtube.com/watch?v=zAr1Db3G ... ture=share
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
drhouse

gagi'd hype napisal/-a:
drhouse napisal/-a:TomTom je zanimiv, moti me samo, ker ga ni v kombinaciji s 6CD changer-jem, kar mi je pogoj pri nakupu drugega Renaulta (beri Laguna 3). Sem se pač preceč razvadil :oops:

To še obstaja? Zakaj CD-ji, če šemenšesdeset cd-jev lahko vtakneš v en USB ključ.. :roll:

drhouse, časi gredo naprej :D
Nisem vedel, da je opcija USB pri Laguni III :oops: Pa sej changer bere mp3-je :lol:

Vem, da grejo časi naprej, sam ne vem zakaj mi USB ne diši nekaj preveč... Očitno starga strica ne morš obrnit :lol:
bluerunner

Odgovor Napisal/-a bluerunner »

drhouse tut jaz imam laguno II. Počakal bom pa na Laguno III ali pa novega Espace-a :wink:
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux
Uporabniški avatar
drhouse

Jst bom tudi čakal na Laguno IV(verjetno si to mislil?), ker bo potem III ph.2 cenejša. Ker 35k za avto (ker sem razvajen in hočem veliko opreme) pač ne morem in trenutno tudi nočem dati - stanovanje ima prednost :)
bluerunner

Odgovor Napisal/-a bluerunner »

Ja imas prav... Laguno IV. Stanovanje ze imam, tako, da je sedaj Laguna na vrsti.
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux
Uporabniški avatar
benfr1

cena naj bi bila med 500 in 1000€. Verjetno za 500€ ne bo navigacije....
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

Tale R-link bo res zakon 8)

http://youtu.be/tfeJF8ycITg
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Odgovori