Prošnja

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
HrCk
Kraj: Šentjernej

Prošnja

Odgovor Napisal/-a HrCk »

Zdravo

Priznam tečen sm že sam sebi :lol: ,amapk vprašat pa tut ni greh pravjo?

A bi se kter najdu ,da je tok dober in ima doma platišča in na njih gume s papirji dimenzije:
195/50/R15
4x100
6,5
ET36...?

Potrebujem jih za Megana I ph2, samo za tist da mi u kartonček vpišejo dimenzijo in vrnem .Priporočljivo bi blo da je iz okolice dolenjske.
To vrjanto še probam ,če se kter najde drugače nima smisla ,da mi doma platišča ležijo in njih dam nekomu ko se bo znajdu :? :cry:

LP.
Gašper
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Sej ni treba da je enaka širina in ET. Ker večinoma samo preverijo dimenzijo gum in to je to.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

kmetek napisal/-a:Sej ni treba da je enaka širina in ET. Ker večinoma samo preverijo dimenzijo gum in to je to.
Na 100NX so mi pregledali vse tako, da se ne bi šel loterije.
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Lahko se do mene prpelješ, mam svojga zdej itak na zimskih. To mam vse isto, edino ne vem kak je ET. Mislim da 38, nism ziher, pa papirje treba najt samo za Enzo feltne to ponavadi ni problem.
Uporabniški avatar
franko
Kraj: dolenjske benetke

Odgovor Napisal/-a franko »

kmetek napisal/-a:Sej ni treba da je enaka širina in ET. Ker veèinoma samo preverijo dimenzijo gum in to je to.
Meni so vpisali širino, ET-ja pa res ne.
use se da sam če se če
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

Pri pregledu res počekirajo ET, vpišejo ga pa ne.
Ni brzine brez turbine! :D

Slika
Uporabniški avatar
Drejchi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Drejchi »

men je tip zlezel v kanal in pregledal/prepisal vse, kar je pisalo na platišču...
Slika
Uporabniški avatar
HrCk

No sej če nenapiše ETja v kartončk pol mislm da nima kej komplicirat ko nabijem jst svoje gor.?

Shick bova se zmenila,če sem te prou razumeu papirjev nimaš in jih treba poiskat?..
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Jaz v kartončku nimam vpisanega ETja. Papirjev pa nimam, tiste ko sm mel nism skopiral tk da sm brez njih in jih je treba poiskat.
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Pol sm mel pa očitno sam jest srečo da mi niso pregledoval podatkov na feltni :roll:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
HrCk

schik napisal/-a:Jaz v kartončku nimam vpisanega ETja. Papirjev pa nimam, tiste ko sm mel nism skopiral tk da sm brez njih in jih je treba poiskat.
Schik kam si šou ti delat homologacijo?...Glede papirjev-neki sm našu.
Lp.
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

Si bil v Auto KRKA? ti tam komplicirajo?

Moja izkušnja; delal so se pomembne, jaz sem se moral časovno njim prilagajat... :roll: , kot da majo sm oni homologacije. Ne jim dat vedt, da si od njih odvisen.
Meni je tip use pogledu in poslikal. Očitno delajo po reglcih, pa kej zakomplicirajo, če imaš starejši avto tolk bolj...ah..al se jim vit, da najprej pogledajo kdo si, če si jim všeč...ne kaj si prpelu homologirat. :fist:

Jaz imam vse od papirjev in račun za 195/50R16 4x100 J7 ET40, k si lih Štjern-čan... :wink: , se bi še kej dal steboj zment... :wink:

Poglej na net za Thomason TN1, če je ta moja feltna tudi za tvoje trske si zmagal. Boš mel 4dimenzij pnevmatik na raspolago. No za ClioIII so:
195/50R16
205/45R16
205/50R16 in
215/45R16

Sam ti rabiš 15col škoda ane...če ne rabš 16col, polej....a ne 16-ke bolš zgledajo??? :roll: :wink:

http://tomason.de/tn1_listedvehicles.php, zgleda da je...če imam jaz občutek, si zmagovalec :D , daš za pivo, k je kriza, k drgač bi mogu dat za gajbo :a2_grinn

PS: jebenti, kolk je teh meganov v tem PDF-ju..kerga megana maš ti?
Uporabniški avatar
HrCk

dci napisal/-a:Si bil v Auto KRKA? ti tam komplicirajo?

Moja izkušnja; delal so se pomembne, jaz sem se moral časovno njim prilagajat... :roll: , kot da majo sm oni homologacije. Ne jim dat vedt, da si od njih odvisen.
Meni je tip use pogledu in poslikal. Očitno delajo po reglcih, pa kej zakomplicirajo, če imaš starejši avto tolk bolj...ah..al se jim vit, da najprej pogledajo kdo si, če si jim všeč...ne kaj si prpelu homologirat. :fist:

Jaz imam vse od papirjev in račun za 195/50R16 4x100 J7 ET40, k si lih Štjern-čan... :wink: , se bi še kej dal steboj zment... :wink:

Poglej na net za Thomason TN1, če je ta moja feltna tudi za tvoje trske si zmagal. Boš mel 4dimenzij pnevmatik na raspolago. No za ClioIII so:
195/50R16
205/45R16
205/50R16 in
215/45R16

Sam ti rabiš 15col škoda ane...če ne rabš 16col, polej....a ne 16-ke bolš zgledajo??? :roll: :wink:

http://tomason.de/tn1_listedvehicles.php, zgleda da je...če imam jaz občutek, si zmagovalec :D , daš za pivo, k je kriza, k drgač bi mogu dat za gajbo :a2_grinn

PS: jebenti, kolk je teh meganov v tem PDF-ju..kerga megana maš ti?
Biu nisem še nikjer ,ker nočm ulett s kakšnimi čustvenimi papirji da se mi bo folk smejou tam :lol:

nism vedu da so taki tle na AvtoKrka....-.-

Ja supr ane :)..Drugač pa ja zmenil se bomo za kako pivo več in ne sam eno :wink: !

Sam zdej je tuki mali problem ...tuki mi tut piše ta dimenzija kot v homolomo kartončku 185/60/R15-potrebne bodo spremembe na 195/50/15?

Je pa tut tko kokr vem je tuki en na forumu že hotel dat Thomason TN1 na megana coupeja in so mu kompliciral zaradi tega, ker so mu mal kraki vn gledal in je mogu tip nabit gor neke obrobe blatnikov od golfa... tko da nevem če bo to šlo...?

Jst mam kokr sm gledou povsod megana pod oznako BA 59-85
Uporabniški avatar
lukeatluke

Odgovor Napisal/-a lukeatluke »

Iceman89 je bil ta uporabnik, na Thomason uradni spletni strani je TUV za Megane coupe 1.6 16v, a za Slovenija včasih tudi to ni dovolj :roll:
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

polej moje felge niso za tvojga megana....nisi zmagovalec.... :rocol:
Odgovori