tresenje v 5 in 6 prestavi

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

šalčka amorizerja zgoraj ?
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

Vztrajnik?
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Grande

Odgovor Napisal/-a Grande »

Od 1800 vrtljajev pa v peti in sesti...niso ravno obrati, iz katerih bi avto normalno potegnil...ce vse ostalo stima mogoce pricakujes prevec od motorja pri teh obratih, pa se malo upira.....trese
Grande

Lahko pa bi bila polosovina...meni je na kombiju treslo podobno, samo pod doloceno obremenitvijo v visjih brzinah..
Uporabniški avatar
laguna484
Kraj: Celje

Re: tresenje v 5 in 6 prestavi

Odgovor Napisal/-a laguna484 »

brko88 napisal/-a:živjo. jaz mam pa problem pri vožnji. mam laguno II 96 kw in 114000 km. pri vožnji mi zatrese pri pospeševanju in sicer samo v 5 in 6 prestavi. zatrese pa samo od 1800 rpm pa do 2400 rpm pol se pa umiri. zamenjan je pa ze vse živo, sklopka (komplet), vsi gumasti deli pri rokah, na mostu, stabilizatorji, nosilci motorja, ja ni da ni pa še kar trese. a je mel že kdo tak primer?
poglej pod zasebna sporočila.

lp
Grande

In sedaj? Bomo izvedeli rešitev problema? Ti odgovori na pm so mi res čudni, kot da je sedaj ne vem kako skrbno varovana skrivnost, ki ni za javnost...razen če se menita za popravilo in nočeta, da se razve kdo je ta mehanik....
Kako ste rešili problem pa vseeno lahko napišeta....
LP
Uporabniški avatar
laguna484
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a laguna484 »

Grande napisal/-a:In sedaj? Bomo izvedeli rešitev problema? Ti odgovori na pm so mi res èudni, kot da je sedaj ne vem kako skrbno varovana skrivnost, ki ni za javnost...razen èe se menita za popravilo in noèeta, da se razve kdo je ta mehanik....
Kako ste rešili problem pa vseeno lahko napišeta....
LP
Seveda ni skrivnost vendar sem svoj roman raje napisal v pm - gre se za to da imam sam podoben problem in kaj vse smo do sedaj že preizkusili - nobene skrivnosti skratka :D Ko se bo pa stvar rešila pa seveda napišem tudi v temo da lahko še komu pomagam.

lp
Grande

Ok, upam, da rešita čim ceneje, vsak euro šteje.
:P
Odgovori