Zimske gume Sava S3
Zimske gume Sava S3
Pozdravljeni,
do letos sem bil dokaj zadovoljen uporabnik Savinih zimskih gum ampak po letošnji menjavi sem zelo zaskrbljen in razočaran nad njihovim obnašanjem na cesti.
Torej prednji par je ostal od lanske sezone cca še 4mm profila, zadnji par je nov dim. 205/55/16 in prav nove mi delajo občutek nesigurnosti in nelagodja saj mi zadek odnaša tako na suhem, da o mokrem sploh ne govorimo. Sprav sem menil, da je to hiba nove gume toda sedaj je mimo že 14 dni od montaže in cca 500 prevoženih kilometrov.
K opisu problematike me je vspodbudil tudi pogovor s kolegom, ki mi je opisal identične težave.
Ali se srečujete s podobnimi težavami?
do letos sem bil dokaj zadovoljen uporabnik Savinih zimskih gum ampak po letošnji menjavi sem zelo zaskrbljen in razočaran nad njihovim obnašanjem na cesti.
Torej prednji par je ostal od lanske sezone cca še 4mm profila, zadnji par je nov dim. 205/55/16 in prav nove mi delajo občutek nesigurnosti in nelagodja saj mi zadek odnaša tako na suhem, da o mokrem sploh ne govorimo. Sprav sem menil, da je to hiba nove gume toda sedaj je mimo že 14 dni od montaže in cca 500 prevoženih kilometrov.
K opisu problematike me je vspodbudil tudi pogovor s kolegom, ki mi je opisal identične težave.
Ali se srečujete s podobnimi težavami?
Lep pozdrav Marjan
- R19-racing
- Kraj: koper
- bostjan.ambrozic
- Kraj: Gorenjska
Jaz sem imel na Twingu Sava S3, narejene v nemčiji in sem bil z njimi zadovoljen.
Prvo sezono so bile super, drugo sem pa ostal z njimi na Ljubleju, kljub 6,5mm profila.
Za po mokrem je pa vredu, dokler imajo oprijem. Ko ga pa enkrat izgubijo, pa začne avto tako drseti, da ga je skoraj nemogoče ujeti.
Poskusi zamenjati sprednje in zadnje gume, pa poročaj, kakšna se ti zdi primerjava med novimi in rabljenimi.
Prvo sezono so bile super, drugo sem pa ostal z njimi na Ljubleju, kljub 6,5mm profila.
Za po mokrem je pa vredu, dokler imajo oprijem. Ko ga pa enkrat izgubijo, pa začne avto tako drseti, da ga je skoraj nemogoče ujeti.
Poskusi zamenjati sprednje in zadnje gume, pa poročaj, kakšna se ti zdi primerjava med novimi in rabljenimi.
- R19-racing
- Kraj: koper
Poreklo gume je odvisno od dimenzije, ker nimajo vseh orodjih po vseh tovarnah da bi delali v vseh tovarnah vse. Maš pa tudi Goodyearke ali Fuldo ki je slovenskega porekla.
Recimo motorske gume Dunlop so velikokrat SLO porekla.
Recimo motorske gume Dunlop so velikokrat SLO porekla.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Prejšnji teden sem prijatelju pomagal v delavnici,ker je mel ful dela pri montažah gum,ker je pač sedaj sezona in sem mel priložnost montirat in balansirat savine gume s3,ki so bile napravljene na poljskem.Z eno besedo užas.Izpod 35g uteži nisem dal niti na ene,pa da ne omenim da sem na eno dal celo85g.Sicer na balansirki so vidno poplesavale.Verjetno so bile nepravilno skladiščene.