Zivjo, zanima me kje je luknja iz motorja v kabino pri mojemu cliu 1.5dci letnik 2005.
Pri prejšnem malo starejšem je bila zraven sklopke pri tem pa je nikjer ne najdem. Edino kar smo našli je bilo za posodo za vodo za sipe. Ampak tam je samo konektor tako da se ne da nobenega novega kabla not speljat.
Če bi bil kdo tako zelo prijazen in mi kraj luknje celo slikal da bi si bolje predstavljal bi bil še bolj vesel
Če potrebuješ kabel za ojačevalec, bo najbolje, da greš ob zajli za odpiranje havbe, mislim da gre do 35mm2 kabel.
Jaz ponavadi na napajalni kabel z izolir trakom povežem drat, da kabel lažje dobim v motorni prostor.
Stupo napisal/-a:Če potrebuješ kabel za ojačevalec, bo najbolje, da greš ob zajli za odpiranje havbe, mislim da gre do 35mm2 kabel.
Jaz ponavadi na napajalni kabel z izolir trakom povežem drat, da kabel lažje dobim v motorni prostor.
50 kvadrat pa še plac ostane. Je pa zadeva iz notranje strani na voznikovi strani od sklopinga pedala malo višje in malo proti zunanji steni, ne moreš kiksnit.