distributerji?
distributerji?
Pozdrav vsem!
Kje v okolici Kranja (al pa tut v LJ) se da dobit sportne fitre ala K&N, Apex..... in kje se najbolj splaca?
Kje v okolici Kranja (al pa tut v LJ) se da dobit sportne fitre ala K&N, Apex..... in kje se najbolj splaca?
ful hvala!
sem gledal zdejle na pro-car.si, tam majo za cca.11k za moj avto...
stran od technoracing-a ne obstaja vec, kje pa se nahaja ta firma?
Dej mi povej se prosm kako je s homologacijo? Eni pravjo, da je treba....ajde recmo da je treba - kolk pa to stane? (poleg casa za voznjo v lj in cakanja na kartoncek)
lp
sem gledal zdejle na pro-car.si, tam majo za cca.11k za moj avto...
stran od technoracing-a ne obstaja vec, kje pa se nahaja ta firma?
Dej mi povej se prosm kako je s homologacijo? Eni pravjo, da je treba....ajde recmo da je treba - kolk pa to stane? (poleg casa za voznjo v lj in cakanja na kartoncek)
lp
sej men ni tolk do dretja, ok majckeno ne skodi no.... bolj mi gre za to da se masinca kej bolj zvrti.
Kako pa je z vgradnjo? Samo orig. ven pa tega not, al je treba se kej postorit? Sem prejle mal pogledal, pa je pomoje ze ta originalni (clio 1,4 16v 2003) kr ok postavljen.
Vepar, ti mas tut 1,4 16v ane. Kako si to zrihtal?
Kako pa je z vgradnjo? Samo orig. ven pa tega not, al je treba se kej postorit? Sem prejle mal pogledal, pa je pomoje ze ta originalni (clio 1,4 16v 2003) kr ok postavljen.
Vepar, ti mas tut 1,4 16v ane. Kako si to zrihtal?
jst ti prodam notranjega za 10k.- nov je 17k v technoracingu
je pa poliesterski- mal vec zraka ces spusti kod k&N, pa se pucas ga lazje.- sm spihas - ni treba mazat z oljem.
gre pa samo star ven ter nov not.
masina se dost lepse zvrti, glas je pa tud.
je pa poliesterski- mal vec zraka ces spusti kod k&N, pa se pucas ga lazje.- sm spihas - ni treba mazat z oljem.
gre pa samo star ven ter nov not.
masina se dost lepse zvrti, glas je pa tud.
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več