Dodatki za Twingo II

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
speedfighter
Kraj: Domžale

Dodatki za Twingo II

Odgovor Napisal/-a speedfighter »

Pozdravljeni!

Ker sem novopečeni lastnik Twinga Dynamique, bi prosil za kakšne koristne informacije kje dobiti naslednje za Twinga II (vem, da se dobi na vsakem servisu nove dele, vendar imam časa do pomladi, da morda najdem kaj od tega rabljenega/ugodnejšega kot na servisu :) ):

-zadnji strešni spojler od GT-ja
-original platišča od GT-ja
-nastavek izpuha od GT-ja
-maketo Twinga 1/43, po možnosti rdeče barve

Me pa še zanima kakšni zvočniki gredo zadaj (dimenzija) ter če ima dynamique že puščeno napeljavo zanje? Pa predvidevam, da je potrebno odstranit celo zadnjo steno za montažo pod tapeto?

Zaenkrat toliko, pa hvala za vse koristne nasvete.

lp
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Re: Dodatki za Twingo II

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Malo poglej na avto.net za dele.
Zadnji spojler za Twingo GT pride na servisu okoli 150€, potrebno ga je pa pobarvati.
Zanimivo, da je popolnoma enak spojler, kateri je namenjen za RSa nekaj čez 200€. :D
Za platišča poglej na avto.net. Če te zanima, prijatelj prodaja od Twinga RS CUP (17"), ampak potem bi moral narediti homologacijo.
Nastavek lahko kupiš tudi kakšen drug, ki je za našravfati. Bo izpadlo zelo podobno kot pri GTju.
Zvočniki zadaj so 13cm, je pa potrebno odstraniti tapeto da prideš do njih. Če je inštalacija že narejena ti pa nebi znal povedati.
Slika
Uporabniški avatar
speedfighter
Kraj: Domžale

Re: Dodatki za Twingo II

Odgovor Napisal/-a speedfighter »

Stupo napisal/-a:Malo poglej na avto.net za dele.
Zadnji spojler za Twingo GT pride na servisu okoli 150€, potrebno ga je pa pobarvati.
Zanimivo, da je popolnoma enak spojler, kateri je namenjen za RSa nekaj čez 200€. :D
Za platišča poglej na avto.net. Če te zanima, prijatelj prodaja od Twinga RS CUP (17"), ampak potem bi moral narediti homologacijo.
Nastavek lahko kupiš tudi kakšen drug, ki je za našravfati. Bo izpadlo zelo podobno kot pri GTju.
Zvočniki zadaj so 13cm, je pa potrebno odstraniti tapeto da prideš do njih. Če je inštalacija že narejena ti pa nebi znal povedati.
Hvala za odgovore.

Spojler se baje da dobiti za 120eur, nism pa vedel da je še nepobarvan...se mi potem splača dat za rabljenga v sivi barvi 100eur? (ta je edini na netu)

Platišča sem nekak zapičen v GT 15col-so že homologirana, pa še za vsakodnevno uporabo bojo čisto dovolj-upam da se najde kaj na avto.net do pomladi :)

Glede nastavka zna bit problem - original cev je obrnjena navzdol, tako da bi bilo pomoje najbolje odrezat in od GTja (ali kaj podobnega) privarit-ne vem pa če se lahko pojavijo kakšne težave na tehničnem zaradi tega?

Zvočniki so baje res 13ke, ne najdem pa nikjer kakšno imajo max vgradno globino, pa če ima original radio pri dynamique sploh izhod za 4 zvočnike in napeljane kable - bi blo fajn vedt predn grem steno podirat :)
Uporabniški avatar
sernk
Kraj: Stanežiče

Odgovor Napisal/-a sernk »

Glede zadjega spojlerja lahko iz Nemčije dobiš karbonskega RS, ki naj bi pasal na vse modele Twinga.

Glede inštalacije je pa tako, v mojem Twingu je bila inštalacija za zadnje zvočnike že narejena. Ko pa je kolega pri svojem hotel namestiti zadnje zvočnike kablov tam ni bilo. Oba pa sa model Authentique.

še link do strani s spojlerjemhttp://reichhard-motorsport.com/catalog ... s_id=67865
Avtocesta je moja šibka točka...
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

Če mislima pravi spojler ti ga dam za 50€ v srebrni barvi je!

Slika
Odgovori