Rogan d.o.o.

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

a na tem forumu je kdo ki zna prevert kilometre? me zanima za megana 99l 1.6 16v :)
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

:lol: :lol:
itak da "strokovno ugotovi" kateri ima vrtene kilometre če je to sam delal
najbrž samo pogleda na spisek svojih prejšnjih strank in terja denarje
tip mora najprej sam sebe prijavit in tožit ker je vrtel kilometre

morda se bo po tem pojavilo še več kleparjev ki bo tudi vedelo kateri nepoškodovan avto je bil v preteklosti totalka in bodo mahali naokrog z nekimi odškodninami in tožbami :lol:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

brazzera napisal/-a:LP, že dalj časa berem ta forum, sedaj sem se pa še registriral da povem par dejstev, samo toliko da dobite predstavo kakšen je ta človek..

V glavnem, kolikor jaz vem so Mirkotu aparature za vrtenje števcev ukradli (naj bi bilo vredno okoli 30k vse skupaj), malo po tistem so ga dobili ko je sadil marihuano (naj bi bil eden največjih gojiteljev v Sloveniji, hiše z laboratoriji je imel oz. ima še vedno po celi Sloveniji). Naj bi bil tudi povezan z balkanskimi bojevniki. V zaporu se je potem spomnil da ne bo spet kupoval aparatur za vrtenje, ampak bo šel v drugo stran, tam kjer je več denarja. Za prevrtavanje števcev računal okoli 50€, za tole pa kar malo več. Včasih je celo čipiral avtomobile, vendar zelo slabo, kar nekaj avtomobilov je zaradi tega zgorelo (lahko vprašate v rsr ali v skn o Mirkotu in vam lahko oni povejo kaj več). Mirko si je vzel celih 5-10min da ti je avto čipiral, ko pa so se začele pojavljati težave in ko so avti zagoreli ga pa ni zanimalo nič več.

Jaz osebno tej zadevi in njemu ne zaupam nič. 1A in podobnih trgovcev ne more zjebati, tako da se spravlja na uboge stare lastnike, kateri so bili nategnjeni ko so kupili že prevrten avto, katerega je po vsej verjetnosti prav Mirko zavrtel.

:roll:

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Kaj je zdej z vsem tem?
Odgovori