Obstaja kakšno čistilo za diske v spreju ali pa maža ali pa kaj podobnega v kakšnih trgovinah ? Namreč na meganu 2 ph2, smo že enkrat bili na servisu zaradi tega, zadnji diski zlo cvilijo ob počasni vožnji...
hvala!
Čistilo ( sprej ) za diske... ?
Čistilo ( sprej ) za diske... ?
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
kremo proti gubam?
tam kjer ploščice ležejo na čeljusti, se maže z bakreno/keramično mastjo, pa zadnjo stran kjer pristika batek
maže se zato, ker zadeva hitro zarusta in se ploščica ne odmika več dovolj nazaj, bakrena oz. keramična pa zato ker preneseta visoke temperature
tako da v vsakem primeru moraš vse narazen vzet, očistit in namazat
ploščice pa cvilijo zato ker so češke, zažgane, ali pa je kaj vmes prišlo
včasih pomaga če jih daš dol in pobrusiš, potem je nekaj časa mir, ali pa ne
tam kjer ploščice ležejo na čeljusti, se maže z bakreno/keramično mastjo, pa zadnjo stran kjer pristika batek
maže se zato, ker zadeva hitro zarusta in se ploščica ne odmika več dovolj nazaj, bakrena oz. keramična pa zato ker preneseta visoke temperature
tako da v vsakem primeru moraš vse narazen vzet, očistit in namazat
ploščice pa cvilijo zato ker so češke, zažgane, ali pa je kaj vmes prišlo
včasih pomaga če jih daš dol in pobrusiš, potem je nekaj časa mir, ali pa ne
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
X2.Dk. napisal/-a:so meni tudi pa sem obojne ploščice lepo zbruso pa tisti del roba tud pa nea nič več cvilisamo da sem jas za tole porabo prbližno eno uro pa nekaj samo za zadnje ker so se malo pregrele pa je blo sve zažgano pa prlepleno ko pes cajt si vzami pa neo več
PS
Takega spreja pa še niso naredili, ki bi odstranil resonanco...............jap bo potrebno kar malo podirati
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;