kak naj vgradim pri Coupeju zadaj ovalce?

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

kak naj vgradim pri Coupeju zadaj ovalce?

Odgovor Napisal/-a VIA »

Prekleti megane coupe.kam si naj zmontiram zadaj zvocnike-imam pa 23x15 al kolk so ze oni!Kr zadaj pod tapecirongo (polico)nem pleha ven rezal.Edino ce pod plehom sasijo spodaj naredim leseno polico in tam noter zmontiram a???Zgoraj tapecironge pa ne mislim rezat kr »na oko« more ostat original-iz kabine gledano

Kr box kiste nem delal,al pa tube not dajal

Pa se to-ce jih dam tam spodaj,pol pa je tota tapecironga prek-pol ja nebom dobl lepega kristalnega zvoka.Imate kaj izkusenj stem pr kopeju?
Slika
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

js jih zadi enostavn nimam-ker nism hotu rezat ne pleha ne tapecirnge. omisl si en woofer pa cebelce not postav v une odprtine
Slika
Uporabniški avatar
HaBBicH
Kraj: Kranjsterdam

Odgovor Napisal/-a HaBBicH »

pust jih raj na polici...doma
kokr bones prav...sub pa dober sprednji sistem
Slika
Big wheels keep on turnin' :D
PRODAJAM VELIK STVARI
Uporabniški avatar
Samojed
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Samojed »

ko smo ravno pri coupeju - kje hudica se koncajo kabli za zadnje zvocnike? Pri radiu so, zadaj jih ni ali pa so kje skriti/zviti?
LP, Samojed
Uporabniški avatar
Mr007
Kraj: Medvode

Odgovor Napisal/-a Mr007 »

men trenutno zadosca enkratn spredn sistem.... za zadi pa pride s cajtom sam se en woofrck d bo se BASS zadi.... mislm d ideja ovalcov u tistmu plehu ni najbolj zdrava....
Slika
Megan rula (po) net(u) :D
Uporabniški avatar
BoneS

Samojed napisal/-a:ko smo ravno pri coupeju - kje hudica se koncajo kabli za zadnje zvocnike? Pri radiu so, zadaj jih ni ali pa so kje skriti/zviti?
ponavad so tam v tisti zadnji plehasti polici-k ma dvojno dno. dvign uno tapecirngo pa jih poisc
Slika
Uporabniški avatar
VIA

Odgovor Napisal/-a VIA »

In kaki naj si omislim sprednji sistem.Zdaj zvocnike gonim z Pioneerom DEH 4*50 pa je kr dovolj.Ni mi za ojacevalca vec not dajat.Kaj naj dam v vrata al kam da bo vrei?
Slika
Uporabniški avatar
BoneS

kolega je kupu zle spredni sistem od infinitija s kretncam, tweeterjim in 13kam za 30k
Slika
Uporabniški avatar
VIA

Odgovor Napisal/-a VIA »

Sem ze koncal z muziko.Spredi sem dal tweterje v armaturo, v vrata v panele 13ke Infinty, zadaj pa sem si naredil kao eno dodatno polico v kuferam v izmeri 85*25cm in noter vgradil ovalce ground zero titanium.

Pa spila-za mene ok.Ker tisto nabijanje pa itaq jaz ze prerasel-meni je glavno da je dokaj mocan bass in kvaliteta zvoka,ne pa da se ze na 500m prej slisi,kdaj bom se pripeljal.
Slika
Uporabniški avatar
HaBBicH
Kraj: Kranjsterdam

Odgovor Napisal/-a HaBBicH »

dokaj mocan bas pa kvalitete glih iz ovalcev ne bos dobu :S
Slika
Big wheels keep on turnin' :D
PRODAJAM VELIK STVARI
Odgovori