Zdravo,
Da opišem svojo težavo:
imam megana 2002 letnik bencinarja, predelanega na plin.
V glavnem ko je motor hladen mi malce težje vžge (v kakšnem 2. ali tretjem poizkusu). Ko pa enkrat vžge je vse normalno, dokler ne pohodim pedalke za plin, tedaj hoče motor zadušit oz včasih mi celo ugasne. Te težave minejo, ko motor laufa kakšno dobro minuto ali dve, potem pa lahko normalno speljem brez cukanja. Naj ob tem dodam, da ob vžigu motorja (če sem zunaj) voham kar močno mešanco iz izpuha.
Ob toplem motorju teh težav ni, isto če vžgem avto direktno na plin.
Kaj bi lahko bilo to?
Sam sicer opažam, da so se te težave pojavile, ko mi je mehanik zamenjal črpalko za bencin.
avto duši
Ko motor nekaj časa stoji ti gorivo steče nazaj v rezervar.Po moje je težava v vodu goriva,ker tebi očitno ne dobi gorivo zato posledično dolgo vergla.
Pri menjavi črpalke so neki za....
Preveri,če imaš preden vžger gorivo v cevi,ki pelje na motor,oz kdaj priteče,ko začneš verglat.Lahko imaš tud zapacan povratni vod ali pa zanič filter goriva.Kdaj si ga nazadnje menjal?
Pri menjavi črpalke so neki za....
Preveri,če imaš preden vžger gorivo v cevi,ki pelje na motor,oz kdaj priteče,ko začneš verglat.Lahko imaš tud zapacan povratni vod ali pa zanič filter goriva.Kdaj si ga nazadnje menjal?