Xenon kit H4
Kot sem slišal moraš čedalje bolj pazit policaje 
sem imel tudi kit v meganu 2 ( leče) je bil nastavljen kot treba, pa nikoli več ( tehnični, policaji, blendanje), edino original xsenon!
Jaz to nebi not dajal, sploh pa ne v avto ki je star že 12 let, in bo še prej padel v oči, kot na tehničnem in pri ta modrih!
odloči se sam!
lp
sem imel tudi kit v meganu 2 ( leče) je bil nastavljen kot treba, pa nikoli več ( tehnični, policaji, blendanje), edino original xsenon!
Jaz to nebi not dajal, sploh pa ne v avto ki je star že 12 let, in bo še prej padel v oči, kot na tehničnem in pri ta modrih!
odloči se sam!
lp
- megan1.5dci
- Kraj: Ljubljana
sem ravno včeraj gledal h4 bi-xenon kit na ebayu
reč je prav neumno poceni, samo ne dam tega notri, ker vem da mi bo prvi policaj, ki me ustavi, dal nagradno položnico
če si bolj pogumen, nabavi, pa vzemi tiste ki svetijo z okrog 4000k, ker kar je več, že preveč na plavo vleče in je še bolj očitno da nekaj ne štima
reč je prav neumno poceni, samo ne dam tega notri, ker vem da mi bo prvi policaj, ki me ustavi, dal nagradno položnico
če si bolj pogumen, nabavi, pa vzemi tiste ki svetijo z okrog 4000k, ker kar je več, že preveč na plavo vleče in je še bolj očitno da nekaj ne štima
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
-
dr__de
Jaz mam v meganu 3 sicer h7 not ampak svetijo pa bolj belo kot night breaker ( sem očetu dal v laguno 3 one jaz pa mam te) !
http://www.mimovrste.com/artikel/342021 ... 5w-50-blue
gorijo mi že pol leta! skratka zaenkrat sem zadovoljen! tako v dezju kot v snegu! in ne samo da svetijo bolj belo svetijo enako dobro kot navadne prve original ki so bile not!
ker je dejstvo kupis bolj modre svetijo enkrat manj s tem da belo!
lp
http://www.mimovrste.com/artikel/342021 ... 5w-50-blue
gorijo mi že pol leta! skratka zaenkrat sem zadovoljen! tako v dezju kot v snegu! in ne samo da svetijo bolj belo svetijo enako dobro kot navadne prve original ki so bile not!
ker je dejstvo kupis bolj modre svetijo enkrat manj s tem da belo!
lp
Night breaker je nora, kar se svetilnosti tiče, sveti pa nežno rumenkasto - ni ksenon look. Mi je pa zdržala samo 3 mesece.
Zdaj sem del noter Osram Cool Blue. Glede vzdržljivosti ne vem, sveti pa snežno belo. Res lepo, v glavnem.
Zdaj sem del noter Osram Cool Blue. Glede vzdržljivosti ne vem, sveti pa snežno belo. Res lepo, v glavnem.
Zadnjič spremenil drhouse, dne 06 Sep 2011, 15:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
sem hotel kupiti night breaker in s eravno zadari splošne kratkoživosti premislil
potem sem vzel od konkurence tele

sveti belo, svetilnost je pa taka kot je, meni se zdi v redu
jaz ne vidim neke blazne razlike, pa če piše na škatli +50 ali +150% in sem sprobal že marsikaj
pred tem sem imel blue vision isto od philipsa, pa so crkovale približno na eno leto, dokler nisem menjal regulatorja na alternatorju, potem je bilo bolje
svetijo bolj plavo od teh xtreme, pa malo manj svetlo, ampak res samo malo malo
u dežju je bilo pa za ubit se
jaz nisem videl nič
lahko pa da sem čuden ali pa da rabim očala
potem sem vzel od konkurence tele

sveti belo, svetilnost je pa taka kot je, meni se zdi v redu
jaz ne vidim neke blazne razlike, pa če piše na škatli +50 ali +150% in sem sprobal že marsikaj
pred tem sem imel blue vision isto od philipsa, pa so crkovale približno na eno leto, dokler nisem menjal regulatorja na alternatorju, potem je bilo bolje
svetijo bolj plavo od teh xtreme, pa malo manj svetlo, ampak res samo malo malo
u dežju je bilo pa za ubit se
lahko pa da sem čuden ali pa da rabim očala
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC