Xenon kit H4

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
dvihtelic
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a dvihtelic »

Sam sem si nabavil philipsov kit za mojega megančka. Poleg tega ti predlagam, da ti ga zmontira strokovnjak, ki ti potem vse to tudi naštima tko kot je treba, da ne sveti vse povprek.Poleg tega sem sam dobil tudi garancijo na vse skupaj. Sam sem dal 6000k svetilnost, kar se mi zdi kul.
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

Kot sem slišal moraš čedalje bolj pazit policaje :D

sem imel tudi kit v meganu 2 ( leče) je bil nastavljen kot treba, pa nikoli več ( tehnični, policaji, blendanje), edino original xsenon!

Jaz to nebi not dajal, sploh pa ne v avto ki je star že 12 let, in bo še prej padel v oči, kot na tehničnem in pri ta modrih!

odloči se sam!

lp
Uporabniški avatar
megan1.5dci
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a megan1.5dci »

ja za xsenon kit je taka stvar ce mas denar si ga nastimaj gor jaz osebno nebi sem imel slabe izkusnje ob 2zjutraj na izredni tehnicni in kazen 250€ rajs si dej luci ki imajo izgled na xsenon!
Slika
Uporabniški avatar
Shusuglao

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

sem ravno včeraj gledal h4 bi-xenon kit na ebayu
reč je prav neumno poceni, samo ne dam tega notri, ker vem da mi bo prvi policaj, ki me ustavi, dal nagradno položnico :x

če si bolj pogumen, nabavi, pa vzemi tiste ki svetijo z okrog 4000k, ker kar je več, že preveč na plavo vleče in je še bolj očitno da nekaj ne štima
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
Drejchi

Odgovor Napisal/-a Drejchi »

Osram NightBreaker so odlične žarnice, čeravno ne najbolj dolgožive.

Pri meni zdržijo v povprečju dobro leto dni.
Slika
Uporabniški avatar
GHost14

Odgovor Napisal/-a GHost14 »

Pri meni so NightBreaker držale 9 mesecev, pri kolegu pa 5. Pa glede na to kako enostavna je menjava žarnic na Meganu II generacije, sm se zdej odloču za ene bolj trdožive... Sama svetloba mi je bla pa zelo všeč :wink:
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

men so nightbreaker plus zdržale 3 mesce :? pred tem pa navadne 5let in so zdej spet notr in še kr svetijo :D
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

Jaz mam v meganu 3 sicer h7 not ampak svetijo pa bolj belo kot night breaker ( sem očetu dal v laguno 3 one jaz pa mam te) !

http://www.mimovrste.com/artikel/342021 ... 5w-50-blue

gorijo mi že pol leta! skratka zaenkrat sem zadovoljen! tako v dezju kot v snegu! in ne samo da svetijo bolj belo svetijo enako dobro kot navadne prve original ki so bile not!

ker je dejstvo kupis bolj modre svetijo enkrat manj s tem da belo!

lp
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Night breaker je nora, kar se svetilnosti tiče, sveti pa nežno rumenkasto - ni ksenon look. Mi je pa zdržala samo 3 mesece.

Zdaj sem del noter Osram Cool Blue. Glede vzdržljivosti ne vem, sveti pa snežno belo. Res lepo, v glavnem.
Zadnjič spremenil drhouse, dne 06 Sep 2011, 15:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Jaz sem v 2 mesecih menjal 3 Night Breaker žarnice :roll: Je kakšna pametna alternativa, da mi vsaj pol leta zdrži?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
lovro34
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a lovro34 »

Jaz sem za mojega Megana ll kupil Osram Night breaker Plus dal sm okol 30eu pa mi je zdržala približno 5 mesecev- pa sem kupil še eno in po 2h mesecih mi je pa šla še druga. :x
Uporabniški avatar
Shusuglao

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

sem hotel kupiti night breaker in s eravno zadari splošne kratkoživosti premislil
potem sem vzel od konkurence tele
Slika

sveti belo, svetilnost je pa taka kot je, meni se zdi v redu
jaz ne vidim neke blazne razlike, pa če piše na škatli +50 ali +150% in sem sprobal že marsikaj

pred tem sem imel blue vision isto od philipsa, pa so crkovale približno na eno leto, dokler nisem menjal regulatorja na alternatorju, potem je bilo bolje
svetijo bolj plavo od teh xtreme, pa malo manj svetlo, ampak res samo malo malo
u dežju je bilo pa za ubit se :x jaz nisem videl nič
lahko pa da sem čuden ali pa da rabim očala
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Odgovori