imam problem ki se tiče konzole za ventilacijo v cliotu II, namreč osvetljitev je umrla, varovalke sem pregledal, kablovje in konektorje tudi ... sedej pa vprašanje če je kdo od vs tuki ki je to že kdaj ODMONTIRAL ven?? men po 1 urni borbi ni uspelo. tiste "zajle" zadaj za konzolo neznam iztakniti, kakšn predlog koko se zadeva najlaži reši ne da bi polomil tričetrt auta
Heh, sam sem bil na istem letos ko so mi crknile žarnice. Toraj, lahko jo odšraufaš in stakneš z mesta da jo lahko vsaj malo obračaš. Stvar gre pa tkole: spodnji del sredinske konzole vzameš vse stran (pepelnik, vsa plastika spodaj), da imaš lažji dostop do zadnje strani kontrolne plošče za ventilacijo. Ker si jo že prej odšraufal, si jo lahko malo nagneš navzdol, da boš lažje videl s spodnje strani.
Žarnici sta na posebnem podnožju, katrega najlažje dobiš ven z nastavkom za gedoro (mislm da je 10), ker ga samo nastavš gor, obrneš v pravo smer in podnožje z žarnico pade ven. Lahko poskusiš s kombinirkami, samo je premalo prostora, s prsti pa prav tako skoraj ne gre.