Megane dti - lučka SERV in še neka druga

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
-Rossoner-

Megane dti - lučka SERV in še neka druga

Odgovor Napisal/-a -Rossoner- »

Večer!

Dobri 2 leti si lastim Megana 1.9 dti. Z avtom sem super zadovolen..sedaj me pa vendar nekaj moti.
Ko avto užgem se mi prižge rumena lučka ''SERV'', poleg nje pa na skrajnem levem delu v zgodnjem vogalu ''števcev'' še 1 lučka...ko nek krogec. Šel sem polgedati v knjigico in tam piše(sicer v ITA jeziku) ''NEUPORABNA''. Use ostale lučke imajo svoj opis za kaj so, samo ta ga nima. Ko avto ugasnem ni nič boljše...se je pa to postopoma dogajalo...svetilo zmeraj več, sedaj pa se noče in noče prekiniti...avto sicer gre bp...
se komu sanja kaj bi lahko to približno bilo?? Na rač. se pokaže nič..

Hvala!

lp, ROSSONER!
RENAULT!!!
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Vozilo priklopite na tester ( univerzalec ne bo dober ), tester nastavite na test komponent....................... v koliko je bilo vozilo delano za drugi trg ( rabljeno uvoženo ).....................preverite v ECUju nastavitve. Za različne trge ( zakonodaja ) so vozila različno nastavljena.

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
ridder

Odgovor Napisal/-a ridder »

a je tist krogec rdeč? pa utripa.

l.p.
-Rossoner-

Odgovor Napisal/-a -Rossoner- »

Tisti krogec je ko ena budilka v sredini pa klicaj..rumene barve
RENAULT!!!
Odgovori